janekzjankowic Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 🔴 Przezimuję Ci motocykl w dogodnych warunkach 🔴 ➡️ Wstawiając motocykl do mnie gwarantuję: ✅ garaż zamknięty bez dostępu osób postronnych ✅ ciągły nadzór ✅ lokalizacje na zamkniętym terenie (niedaleko centrum) ✅ ocieplone pomieszczenia ✅ podpisanie umowy najmu ✅ zniżkę na wynajem na cały rok lub płatność z góry za okres zimowania ➡️ Dodatkowo oferuję: ✅ podstawowy serwis motocykla (oleje, płyny, filtry, klocki hamulcowe etc.) ✅ uruchamianie silnika na życzenie w trakcie zimowania Jak chcesz zadbać o swój motocykl w ten mroźny okres, zadzwoń i dogadamy szczegóły‼️ 📷 Sam jestem długoletnim motocyklistą i wiem jak zatroszczyć się o dwa kółka. Swój motocykl też trzymam w tym samym miejscu całą zimę i nie tylko. ☎️ Kontakt do mnie: 794-715-924 ⬅️ 💲 Cena: 110zł / msc / Proszę dzwonić lub sms Pozdrawiam! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts