leniv Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Hej :) Nazywam się Ola, jeżdżę od tego sezonu i mam z moim Dominatorem niekończące się przygody. A że przed nami przygoda pt. "Pierwsze Zimowanie", tutaj postanowiłam szukać pomocy. ;) 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Hej jazda na moto to ciągła przygoda, więc chyba dobrze 0 Cytuj
leniv Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Generalnie tak. Gorzej jak niespodziewanie zaczyna akcję "strajk dla klimatu" i od dwóch dni nie odpala... Ale jej, przynajmniej jest co w leniwy weekend robić. ;) 1 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Czesc, fajnie widziec, ze powieksza sie damska czesc forum 0 Cytuj
A04 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi