Akrapovic Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Szukam pierwszego Moto w teren. Celował bym w 125 ccm w 2t. Myślę nad dt 125. Myślicie że będzie dobry ? 125 i 2t bo waże mało i ma być w teren ale raczej nie mega hard teren. Edytowane 21 Września 2019 przez Akrapovic Zły tytuł (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Loncin 250 4T 21 koni Mały pozytywnie pojebany motocykl od producenta robiącego silniki dla BMW.Pocket (dość spory) ok 3tys - nowyPełny wymiar z 6 tys. Boso, ale w ostrogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Rozważ opcję PitBików od YCF'a Naprawdę można się na tym nieźle pobawić w terenie. w cenie używanego masz dużegi PitBike'a, a koszty serwisu dużo niższe szczegóły tutaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrapovic Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dnia 23.09.2019 o 00:24, NIKT napisał: Loncin 250 4T 21 koni Mały pozytywnie pojebany motocykl od producenta robiącego silniki dla BMW. Pocket (dość spory) ok 3tys - nowy Pełny wymiar z 6 tys. Boso, ale w ostrogach Loncina nie chce bo się rozsypie. Poza tym chce w 2t. Może jakieś inne argumenty mnie przekonaja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrapovic Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dnia 27.09.2019 o 15:31, 4ride.pl napisał: Rozważ opcję PitBików od YCF'a Naprawdę można się na tym nieźle pobawić w terenie. w cenie używanego masz dużegi PitBike'a, a koszty serwisu dużo niższe szczegóły tutaj Już to rozważyłem ale odrzuca mnie myśl nurkujacego przedniego koła w piachu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Dnia 30.09.2019 o 18:09, Akrapovic napisał: Już to rozważyłem ale odrzuca mnie myśl nurkujacego przedniego koła w piachu Czemu uważasz, że w Pitach przednio koło będzie nurkować w piachu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi