Skocz do zawartości

Xenony Na Moto

Mały

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

jak wyglada sprawa zalozenia xenonu na moto?bo z tego co wiem w aucie musi byc samoregulacja swiatel i spryskiwacze

w Brzezinach tj 18km od Łodzi jest firma która od 15 lat specjalizuje się w oświetleniu samochodowym , do większości reflektorów są w stanie założyć soczewkę ksenonową lub biksenononową , odezwij się jeśli jesteś zainteresowany dam Ci bezpośredni nr tel do człowieka który się zajmuje przeróbkami lamp , w swojej hayce wywaliłem soczewkę od świateł długich i zastąpiłem soczewką biksenonową od mercedesa , działa już 7 lat dzida :-) polecam

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Firma renomowana to fakt, ale ceny to maja troche z d*py.

Zreszta nie moj woz i nie moje konie.

Ja u siebie jestem juz po zakupach i w ten weekend (motomikolaje mnie omina niestety)

mam zamiar zalozyc to

http://allegro.pl/soczewki-soczewka-bixenon-bi-xenon-hid-ksenon-kpl-i2817985909.html

A tak to wyglada

Koszt 250PLN a efekt bajka.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."