JAREK-XJR Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Jaki warsztat przyciemniania szyb polecili byscie?Podobno w Sieradzu sobie dobrze z tym radza ale nie znam adresu.Moze jest jakis spec w Lodzi lub blizszych okolicach? Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
karpiu Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Łdz glass na Legionów. Super specjaliści i bez rozkładania auta na części pierwsze. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Ja od nastu lat robię w AMS na pojezierskiej. I moje i ojca i wielu znajomych tam oklejało i okleja. http://www.przyciemniamy.com.pl/o_firmie.php 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
jaquzie Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Folcar na kolumny na przeciw Carrefoura. http://folcar.pl/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
JAREK-XJR Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Dziekuje, na pewno z ktoregos skorzystam.Najblizej mam na Legionow.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Darek_Lodz Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 a czy poza przyciemnieniem szyby jest opcja na ogarnięcie ... (nie wiem jak to się nazywa fachowo) "antysłońca" na szybę przednią? Miałem kiedyś wymienianą i tak jak poprzednia miała taki materiał który zmniejszał oślepienie kierowcy, to w tej trochę mi tego brakuje. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Spokojnie. Podjedź lub zadzwoń do firmy. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
JAREK-XJR Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 No wiec objechalem kilka punktow:- Na Pojezierskiej chca 550 zl- Na Legionow 500-550- W Ozorkowie 350- Na Kilinskiego 85 - wzieli 380 zl. Pisze wzieli bo tam w koncu zrobilem.Te ceny to dla forestera 3.Na razie sa jeszcze gdzie niegdzie mikro babelki ale maja sie wszystkie wchlonac do miesiaca.Zobaczymy.Gwarancja dozywotnia wiec w razie co bede trol im glowe do upadlego.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Bąbelki nie zniknęły więc po dwóch miesiącach ponownie położyli folię w ramach reklamacji. W tym problem, że tym razem znowu są. 😞 Zwrócę się chyba tym razem o zwrot kasy i zrobię gdzie indziej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
karpiu Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Dlatego nie ma tanio i dobrze. Robiłem na Legionów i zero bąbelkow. Powodzenia!Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Dogadałem się tak, że oddali mi połowę kasy. Folię zostawiłem ale pojadę na Legionów lub na Pojezierską, zdejmą mi z szyb bocznych i położą nową. Na tylnej szybie nie jest źle więc obawiając się, że przy ściąganiu uszkodzą ogrzewanie szyby, zdecydowałem już nie ruszać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi