JAREK-XJR Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Jaki warsztat przyciemniania szyb polecili byscie?Podobno w Sieradzu sobie dobrze z tym radza ale nie znam adresu.Moze jest jakis spec w Lodzi lub blizszych okolicach? Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Łdz glass na Legionów. Super specjaliści i bez rozkładania auta na części pierwsze. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Ja od nastu lat robię w AMS na pojezierskiej. I moje i ojca i wielu znajomych tam oklejało i okleja. http://www.przyciemniamy.com.pl/o_firmie.php 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Folcar na kolumny na przeciw Carrefoura. http://folcar.pl/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dziekuje, na pewno z ktoregos skorzystam.Najblizej mam na Legionow.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 a czy poza przyciemnieniem szyby jest opcja na ogarnięcie ... (nie wiem jak to się nazywa fachowo) "antysłońca" na szybę przednią? Miałem kiedyś wymienianą i tak jak poprzednia miała taki materiał który zmniejszał oślepienie kierowcy, to w tej trochę mi tego brakuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Spokojnie. Podjedź lub zadzwoń do firmy. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 No wiec objechalem kilka punktow:- Na Pojezierskiej chca 550 zl- Na Legionow 500-550- W Ozorkowie 350- Na Kilinskiego 85 - wzieli 380 zl. Pisze wzieli bo tam w koncu zrobilem.Te ceny to dla forestera 3.Na razie sa jeszcze gdzie niegdzie mikro babelki ale maja sie wszystkie wchlonac do miesiaca.Zobaczymy.Gwarancja dozywotnia wiec w razie co bede trol im glowe do upadlego.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Bąbelki nie zniknęły więc po dwóch miesiącach ponownie położyli folię w ramach reklamacji. W tym problem, że tym razem znowu są. 😞 Zwrócę się chyba tym razem o zwrot kasy i zrobię gdzie indziej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Dlatego nie ma tanio i dobrze. Robiłem na Legionów i zero bąbelkow. Powodzenia!Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Dogadałem się tak, że oddali mi połowę kasy. Folię zostawiłem ale pojadę na Legionów lub na Pojezierską, zdejmą mi z szyb bocznych i położą nową. Na tylnej szybie nie jest źle więc obawiając się, że przy ściąganiu uszkodzą ogrzewanie szyby, zdecydowałem już nie ruszać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi