Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z noclegiem, z noclegiem Panie. Namiocik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Eee,pod namiocik tez sie pisze ! jak bede mial wolne...W koncu trzeba troche pospac na twardym,umyc sie w kaluzy,przypomniec troche mlodosc :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Eee,pod namiocik tez sie pisze ! jak bede mial wolne...W koncu trzeba troche pospac na twardym,umyc sie w kaluzy,przypomniec troche mlodosc :-) haha nie głupi pomysł nawet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Eee,pod namiocik tez sie pisze ! jak bede mial wolne...W koncu trzeba troche pospac na twardym,umyc sie w kaluzy,przypomniec troche mlodosc :-) Ty już sobie przygotuj spray na owady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bede sie nim nacieral od poniedzialku :-) Namawiam jeszcze kolege na moim bylym sprzecie aby z nami biwakowal. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To co termin 7 lipiec (sobota) zwiedzanie z przewodnikiem proponuje o godzinie 10 byc juz w Modlinie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 A ja proponuje wyjazd w piątek koło 16:00 Nocleg, namiot, śniadanko, czekanie na resztę, zwiedzanie. Kto się na taki układ pisze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zawsze można zrobic 2 tury tak jedni leca na nocke a następna grupa dolatuje rano i wszyscy są happy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Oł jeeeee - tak właśnie robimy. :D :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ok termin ustalony godzina tez dostałem meila ze powinniśmy zaopatrzyć się w latarki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Znowu temat przysechł? Lista chętnych, lista motorów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zostal tydzien do wyjazdu.Mam wolny weekend,tak wiec o ktorej wyjezdzamy,w ktory dzien i gdzie nocujemy ?Moze ktos ma juz plan gotowy? I wlasnie kto szykuje sie na dwa dni ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja chetny,jak zawsze solo:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja też jadę, ale tylko jeden dzień, bez noclegu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 yyyyy. okazało sie że 7 lipca mam seminarium na którym musze być.... więc odpadam ale liste można zrobić aby wiedzieć czy zwiedzanie ma być z przewodnikiem czy bez. w piątek trzeba potwierdzić albo zrezygnować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi