Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee,pod namiocik tez sie pisze ! jak bede mial wolne...W koncu trzeba troche pospac na twardym,umyc sie w kaluzy,przypomniec troche mlodosc :-)

Opublikowano

Eee,pod namiocik tez sie pisze ! jak bede mial wolne...W koncu trzeba troche pospac na twardym,umyc sie w kaluzy,przypomniec troche mlodosc :-)

haha nie głupi pomysł nawet :P

Opublikowano

Ty już sobie przygotuj spray na owady :smile:
Opublikowano

Bede sie nim nacieral od poniedzialku :-) Namawiam jeszcze kolege na moim bylym sprzecie aby z nami biwakowal.

Opublikowano

To co termin 7 lipiec (sobota) zwiedzanie z przewodnikiem proponuje o godzinie 10 byc juz w Modlinie.

:doofywave:
Opublikowano

A ja proponuje wyjazd w piątek koło 16:00 :smile:

Nocleg, namiot, śniadanko, czekanie na resztę, zwiedzanie.

Kto się na taki układ pisze?

Opublikowano

Zawsze można zrobic 2 tury tak jedni leca na nocke a następna grupa dolatuje rano :smile: i wszyscy są happy

Opublikowano

Oł jeeeee - tak właśnie robimy.

:biggrin: :D :biggrin:

:riding: :riding:

Opublikowano

ok termin ustalony godzina tez dostałem meila ze powinniśmy zaopatrzyć się w latarki ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu temat przysechł?

Lista chętnych, lista motorów?

Opublikowano

Zostal tydzien do wyjazdu.Mam wolny weekend,tak wiec o ktorej wyjezdzamy,w ktory dzien i gdzie nocujemy ?Moze ktos ma juz plan gotowy? I wlasnie kto szykuje sie na dwa dni ?

Opublikowano

Ja też jadę, ale tylko jeden dzień, bez noclegu.

Opublikowano

yyyyy. okazało sie że 7 lipca mam seminarium na którym musze być.... więc odpadam ale liste można zrobić aby wiedzieć czy zwiedzanie ma być z przewodnikiem czy bez. w piątek trzeba potwierdzić albo zrezygnować.