krzycho Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 czy mozna jechac slalomem zajmując tylko swój pas nie zjezdzajac na inne? bo dzis mnie psiarnia pouczyla ze tak to sobie moge na torze w poznaniu jezdzic http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif przyjemniaczki -.- 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 dobry temat,ale chyba nie bardzo mozna jezdzic slalomem,tak jak autem, wyprzedzac tylko z lewej strony,ale moze sie myle:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ,tak jak autem wyprzedzac z lewej strony ani z lewej ani z prawej cholerka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tzn mozna tylko z lewej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ale ja mowie o samym slalomie bez wyprzedzania. a jechalem srodkowym pasem na 3 pasmowce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 nie mam zielonego pojecia,moze dla panow :giggle:stwarzales zagrozenie w ruchu haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tzn mozna tylko z lewej W naszym pięknym kraju możesz wyprzedzać z prawej :)Musi być spełniony warunek;W terenie zabudowanym droga min. 2 pasmowa ( w tym samy kierunku )Poza terenem zabudowanym droga min. 3 pasmowa ( w tym samy kierunku )Tak mi mówili na kursie niespełna rok temu.Panowie policjanci może uznali to za stwarzanie zagrożenia i Cię zatrzymali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 dobrze wiedziec:)bo z kursu na prawko niewiele pamietam, bo robilem w 94r:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Teoretycznie na swoim pasie możesz robić co dusza zapragnie, jednak niczego co można podpiąć pod w/w "stwarzanie zagrożenia" raczej nie powinniśmy uskuteczniać. Slalomik często jest nazywany "Grzaniem opon" i wiem, że policjanci tego nie lubią.Mateusz zapomniał jeszcze do kompletu dodać jezdni jednokierunkowej i wyprzedzanie pojazdu który skręca w lewo. I najważniejsze, tylko na drogach z wyznaczonymi pasami ruchu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Po co chodzic na kursy na prawko wystarczy zalogowac sie na forum i wiecej dowiedziec niz na kursie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Obawiam się ze w wielu pseudo szkołach za wiele się nie dowiesz .W ramach własnego pasa moim zdaniem nie powinni się czepiać. Zawsze możesz powiedzieć ze wymijasz nierówności 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak cos to mów ze jezdzisz tak bo:1) są dziury2) lezał piach3) byly plamy oleju4) inne niezidentyfikowane obiekty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ciekawe wytlumaczenie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 pytali sie czy tak wieje czy mam problemy z koordynacją ruchów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif nie chcialem dyskutowac z pajacami bo by sie jeszcze do czego przyczepili... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Po co chodzic na kursy na prawko wystarczy zalogowac sie na forum i wiecej dowiedziec niz na kursie Znajdź mi łódzką szkołę, która mnie zatrudni za godziwą stawkę to zdawalność w łódzkim WORD wzrośnie o połowę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Znajdź mi łódzką szkołę, która mnie zatrudni za godziwą stawkę to zdawalność w łódzkim WORD wzrośnie o połowę... Znajdź mi łódzką szkołę, która mnie zatrudni za godziwą stawkę to zdawalność w łódzkim WORD wzrośnie o połowę...hmm ale zdawalnosc na moto w lodzkim wordzie to wysokie jest chyba z 80% :Dto co bedzie 120>?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 !!?? Gdzie to można znaleźć?Tak, wszyscy będą mieli pozytywny na kat. A, oraz 1 na 5 egzaminowanych na kat. B dostanie A gratis 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Prawda jest taka że jak się będą chcieli przy... czepić to zrobią to niezależnie od tego czy jest przepis czy nie. Taki pomysł (nie wiem czy dobry)- może napiszmy- jako forum- maila do łódzkiej komendy z prośbą o wyjaśnienie tego rodzaju postępowania i przejrzystą wykładnię przepisów ORAZ wskazówkę co w takiej sytuacji robić (jeśli zatrzymujący policjant ewidentnie "czepia się"), wspominając że do adresatów dodajemy redaktorów polskich magazynów o tematyce motocyklowej ? Przynajmniej będą musieli się pogimnastykować "jak wytłumaczyć złośliwą upierdliwość swoich pracowników"- to też coś warte. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 !!?? Gdzie to można znaleźć?wiesz kiedys trafilem na strone spróbuję ja gdzieś wyszukać i było ze zdawaloność z łodzkich autoszkół na kat A to tak 70-80%% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jako forum- maila do łódzkiej komendy z prośbą o wyjaśnienie tego rodzaju postępowania i przejrzystą wykładnię przepisówPytanie czy jak tylko zwrócili uwagę, że tak nie powinien to czy warto temat bardziej rozdmuchiwać.Dyskusje jak nie chcą cię ukarać tylko pogadać w zasadzie tylko pogorszą sprawę. A mandatu zawsze możesz nie przyjąć. Sądy są bardziej łaskawe ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Moim zdaniem jest to dopuszczalne. Myślę że skoro byłoby inaczej na pewno dostałbyś mandat. Wtedy mielibyśmy możliwość odpowiedniego poprowadzenia tematu jak proponował Rado. Moglibyśmy się odnieść do mandatu, a nie do twierdzenia policjanta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ridrick- absolutna racja, nie chodziło mi o to żeby próbować "wyciągać konsekwencje" (bo wtedy ktoś mógłby dostać po d*pie- albo policjanci albo pytający), bardziej o ... jak to nazwać... zwrócenie im uwagi na to, że na głupich nie trafiają i że to co mówią/ robią nie znika "ot tak sobie"." Oczywiście panie władzo, zastosuję się. Czy byłby pan tak uprzejmy i zechciał mi podać do którego konkretnie przepisu z kodeksu drogowego odnosi się pańskie pouczenie ?" 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 " Oczywiście panie władzo, zastosuję się. Czy byłby pan tak uprzejmy i zechciał mi podać do którego konkretnie przepisu z kodeksu drogowego odnosi się pańskie pouczenie ?" haha on pewnie powie yyyyyyy ale ma pan głośny wydech chyba zbadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jeśli jechałeś sam - w pobliżu nie było aut to powinieneś jechać skrajnym prawym pasem 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 haha on pewnie powie yyyyyyy ale ma pan głośny wydech chyba zbadamy A niech badają . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi