adieepl Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Hej,Od jakiegoś czasu mam problem z ładowaniem, właściwie jego brakiem. Podejrzewam regulator napięcia , orientuje się ktoś jak go sprawdzić i gdzie się wogole znajduje dokładnie?Łódź Pozdrawiam Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Znalazłem go sprawdziłem , nie działa . Ktoś się orientuje gdzie kupię w miarę szybko najlepiej łódź ?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Motopublica na Obywatelskiej? 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Alledrogo i pakiet "Smart" Niejednokrotnie przebita cenowa konkretna, a paczkomat potrafiłem odwiedzić na 2gi dzień (np. klocki TRW tańsze o połowę, filtr oleju HifloFiltro zamiast 70 to 15 zl.. i dużo innych). Jak nie tam to 4ride bo współpracują z Larssonem. Szukam części, idę z numerem katalogowym, chłopaki potwierdzają czy ta część pasuje do moich moto i czekam grzecznie. Boso, ale w ostrogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi