Monek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam wszystkich serdecznie. Zaczynam dopiero swoją przygodę z jednośladem. Jeżdżę od kilku tygodni Yamaha ybr 125 więc ze mnie taki pół motocyklista ale od czegoś trzeba zacząć. Jak na razie jestem zadowolony i pomału wciągam się w temat.😀 Na forum trafiłem przez przypadek i z nadzieja, że znajdę tutaj odpowiedzi na kilka pytań. Pozdrawiam wszystkich. 0 Cytuj
Mdx Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Monek napisał: Jeżdżę od kilku tygodni Yamaha ybr 125 więc ze mnie taki pół motocyklista ale od czegoś trzeba zacząć. Motocyklista jak każdy, cześć 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Hej nie ważna pojemność, ważna wspólna pasja 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi