Pytloczek Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Witam, właśnie zostałem posiadaczem CBR-ki, jest to mój pierwszy motor i zastanawiam się gdzie go ubezpieczyć żeby było jak najkorzystniej. Może pomożecie bo przeglądałem kilka ofert ubezpieczeń ale jakoś średnio to widzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Mi dobrze policzyli w rideonline.pl tyle ze bralam pakiet oc,ac i nw. Polisa sama w sobie jest z Compensy. Edytowane 13 Lipca 2019 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Agencja Opiekun. Ul. Żurawia 7/9, idź do Macieja Michalaka, możesz powiedzieć, że z polecenia łysego Jarka od czarnej Hondy, będzie wiedział :-) znajdzie Ci coś w sensownej cenieWysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edkow Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Najlepiej wybierz się do jakiegoś punktu, w którym mają wiele firm ubezpieczeniowych i na miejscu powinni Ci doradzić w jakiej firmie będzie najkorzystniejsze ubezpieczenie jeśli chodzi o warunki. Na miejscu powinni Ci to porównać. Ewentualnie zorientuj się czy ubezpieczeń nie ma Twoj bank.Często przy okazji posiadania konta w danym banku, można wykupić sobie dodatkowo ubezpieczenie i to o wcale nie takich głupich warunkach ubezpieczenia. https://konto-w-banku.pl Edytowane 12 Września 2019 przez Edkow (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmst Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) W przypadku ubezpieczenia OC nie ma co się zbyt długo zastanawiać, tylko wybrać możliwie najkorzystniejszą opcję w danym momencie. Kwestie związane z ubezpieczeniem OC reguluje ustawa o OC. Zapisane są tam kwoty gwarancyjne, poniżej których towarzystwa ubezpieczeniowe nie mogą za bardzo zejść. W związku z tym, skoro zostało to zadekretowane prawnie, to nie ma się za bardzo nad czym zastanawiać, tylko wybrać możliwie najkorzystniejszą opcję. Proponuję sprawdzić jeszcze jak coś np tutaj pod linkiem: https://wygodnie.pl/ubezpieczenie-motocykla/kalkulator Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez andmst (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Niestety w motorach nie ma takiej konkurencji we firmach. Najczęściej i tak wychodzi najtaniej choć drogo w PZU. Ale broker może znajdzie jakieś promocje dla nowych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Osobiście PZU unikam. - 400 zł samo oc .....U brokera ok 150 zl z NNW i mini assistanceUstawa ustawą, a życie weryfikuje ..Boso, ale w ostrogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie wiem czy można (żeby nie było że kryptoreklama, jeśli nie to sorry) broker ubezpieczeniowy pani Anna Szuty, zadzwoń w godzinach 10-18 nr tel: 533 644 445 a najlepiej podjedź: Łódź ul. Grabieniec 28 w małym Carrefour.Od lat ubezpieczam auta, moto i mieszkanie. Co roku sorawdzam też innych brokerów, ale pani Ania zawsze ma najbardziej korzystne warunki czy ceny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi