Mops Posted June 22, 2019 Report Share Posted June 22, 2019 Pare miesięcy temu zakupiłem skuterek Marki Honda a mianowicie Honda Balli z 1999 r skuter był sprawny aż do pewnego momentu po jakichś 5 miesiącach użytkowania zaczął się dusić i jego moc spadała podczas samej jazdy po pewnym czasie przestał odpalać była to świecą zmieniłem ja na jakaś stara i teraz moc spadła całkiem prędkość maksymalna spada z 90 na 60 km/h. Jadąc dziś do sklepu 60 km/h zaczynałem się na zakręcie kiedy upewniłem się ze mogę skręcić mój skuter jechał zaledwie 20 km/h Dołączam film na którym słychać silnik podczas spadku mocy i właśnie jechania owych 20km/h Co może z nim być ? Co może mu dolegać ? Co naprawić proszę o szybka pomoc i porady C9F1FD4E-82A8-4870-AA4D-3CDD5E1602AD.MOV 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKT Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Cześć Boso, ale w ostrogach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcb Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Na początek - gaźnik : dokładne mycie i regulacja. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts