Munga Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 To co udało mi się odebrać w sobotę (nie wiem czemu obraca >.> ): A tu to, co było do tej pory. Jazdy we 4 po lesie mają swój urok Suzuki GN125 w formie jak niżej + Suzuki SMX50: A tutaj moto pierworodnego. Oczywiście nie jeżdżą we dwóch, ale młodszy musiał zapozować 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 ładne, zwłaszcza gienek się super prezentuje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kubusio Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 A skąd takie siedzisko, błotniki oraz lampę tylną wziąć do gienka ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted August 20, 2019 Author Report Share Posted August 20, 2019 Lampy szukam, bo mi się ułamała. Plastik forever x] A reszta była robiona pod to. Także tapicer+ktoś kto Ci blachę obrobi i gotowe 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted April 24, 2020 Author Report Share Posted April 24, 2020 Z racji braku lepszego miejsca wrzucam tutaj Wczorajszy wypad nad jeziorsko. Polatałem trochę bokiem po "plaży"/dnie jeziora i powrót. Słoik robaków na motocyklu i kurtce się uzbierał. Podziękowania mieszkańców za odrobaczenie proszę przesyłać duchowo/myślami 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 Elegancko! Spoko sprzęty. 0 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted June 15, 2020 Author Report Share Posted June 15, 2020 Sobotni wypad pod wiatrak Szkoda, że facet nie skończył. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekW Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 No i to jest to. Stajnia jak malinka 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobromil1984 Posted May 21, 2021 Report Share Posted May 21, 2021 Sorki Maciek nie zauważyłem. Super motocykle ale dzieciaki jeszcze fajniejsze. Wszystkiego dobrego chłopie 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted May 21, 2021 Author Report Share Posted May 21, 2021 Tutaj tylko dwa wypusty. Obecnie jeszcze jeden doszedł 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted August 27, 2021 Author Report Share Posted August 27, 2021 Gotowy do wyprawy we dwoje Udało mi się wsadzić kierunki tam gdzie chciałem, więc jest miodzio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario74 Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Widzę stelaż dołożony. Maciek ale z tymi kierunkami to żeś mi zagadkę walnął. Najpierw szukałem ich z tyłu i pomyślałem że są wbudowane w tylną lampę. Później patrzyłem na przód no bingo znalazłem. więc wróciłem na tył i już było łatwiej też odnalazłem. Te maleństwa dobrze widać jak świecą? Bo wzornictwo naprawdę minimalistyczne ale fajne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted August 28, 2021 Author Report Share Posted August 28, 2021 (edited) Dużo lepiej niż oryginały. Bardzo mocne ledy i rewelacyjna widoczność. Z tyłu są zaraz koło lampy stopu. Możemy się umówić kiedy na przelot to zobaczysz w akcji 😉 a stelaż znika jak tylko z wyjazdu z żoną wrócę szpeci w uj, ale funkcję spełnia: Edited August 28, 2021 by Munga (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario74 Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 To zdradź gdzie wyprawa? Masz fajnie moja żona ze mną tylko kilka razy pojechała i to na jedno lub dwu godzinne wycieczki warunkiem było że nie mogłem się rozpędzić szybciej jak 80km/h. A potem pretensje że tydzień w pracy po za domem i się nie widzimy a w weekend też ją zostawiam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted August 29, 2021 Author Report Share Posted August 29, 2021 11 godzin temu, Mario74 napisał: To zdradź gdzie wyprawa? A tutaj: https://klasycznytriumph.pl/ a samo spotkanie tutaj: https://www.beskidzkiraj.com/ 260km w jedną stronę mamy. 11 godzin temu, Mario74 napisał: szybciej jak 80km/h No ja z żoną tak ostatnio śmigam, 80-100km/h. Czasem mocniej odkręcę, ale wtedy i tak nie krzyczy, też lubi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario74 Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 No to na bogato z tą miejscówką😊. Naprawdę fajne miejsce. Miłej zabawy i powodzenia. Jak wrócisz to na następny weekend może byśmy coś? gdzieś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 Taka sytuacja w miejscowości obok. Znalazłem zajebistego Nortona Reszta:https://photos.app.goo.gl/cUBUm4aVAXPc9w9u8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted September 9, 2021 Author Report Share Posted September 9, 2021 https://www.facebook.com/KlasyczneMotocykleTriumph Moich zdjęć nie chce mi się wrzucać Impreza udana, pogoda dopisała, w przyszłym roku też się wybieram Świetne towarzystwo, świetne miejsce, świetne motocykle. Życzę każdemu takich wypadów! Mój sprzęt pozbył się tylnego racka z podróży. Znowu jest piękny 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts