Munga Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 To co udało mi się odebrać w sobotę (nie wiem czemu obraca >.> ): A tu to, co było do tej pory. Jazdy we 4 po lesie mają swój urok Suzuki GN125 w formie jak niżej + Suzuki SMX50: A tutaj moto pierworodnego. Oczywiście nie jeżdżą we dwóch, ale młodszy musiał zapozować 3 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 ładne, zwłaszcza gienek się super prezentuje 0 Cytuj
Gość Kubusio Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2019 A skąd takie siedzisko, błotniki oraz lampę tylną wziąć do gienka ? 0 Cytuj
Munga Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Lampy szukam, bo mi się ułamała. Plastik forever x] A reszta była robiona pod to. Także tapicer+ktoś kto Ci blachę obrobi i gotowe 0 Cytuj
Munga Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Z racji braku lepszego miejsca wrzucam tutaj Wczorajszy wypad nad jeziorsko. Polatałem trochę bokiem po "plaży"/dnie jeziora i powrót. Słoik robaków na motocyklu i kurtce się uzbierał. Podziękowania mieszkańców za odrobaczenie proszę przesyłać duchowo/myślami 2 Cytuj
Rogal Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Elegancko! Spoko sprzęty. 0 Cytuj ...
Munga Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Sobotni wypad pod wiatrak Szkoda, że facet nie skończył. 1 Cytuj
TomekW Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 No i to jest to. Stajnia jak malinka 😀 1 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 Sorki Maciek nie zauważyłem. Super motocykle ale dzieciaki jeszcze fajniejsze. Wszystkiego dobrego chłopie 👍 1 Cytuj
Munga Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 Tutaj tylko dwa wypusty. Obecnie jeszcze jeden doszedł 0 Cytuj
Munga Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Gotowy do wyprawy we dwoje Udało mi się wsadzić kierunki tam gdzie chciałem, więc jest miodzio 1 Cytuj
Mario74 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Widzę stelaż dołożony. Maciek ale z tymi kierunkami to żeś mi zagadkę walnął. Najpierw szukałem ich z tyłu i pomyślałem że są wbudowane w tylną lampę. Później patrzyłem na przód no bingo znalazłem. więc wróciłem na tył i już było łatwiej też odnalazłem. Te maleństwa dobrze widać jak świecą? Bo wzornictwo naprawdę minimalistyczne ale fajne. 1 Cytuj
Munga Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Dużo lepiej niż oryginały. Bardzo mocne ledy i rewelacyjna widoczność. Z tyłu są zaraz koło lampy stopu. Możemy się umówić kiedy na przelot to zobaczysz w akcji 😉 a stelaż znika jak tylko z wyjazdu z żoną wrócę szpeci w uj, ale funkcję spełnia: Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Munga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Mario74 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 To zdradź gdzie wyprawa? Masz fajnie moja żona ze mną tylko kilka razy pojechała i to na jedno lub dwu godzinne wycieczki warunkiem było że nie mogłem się rozpędzić szybciej jak 80km/h. A potem pretensje że tydzień w pracy po za domem i się nie widzimy a w weekend też ją zostawiam. 0 Cytuj
Munga Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Mario74 napisał: To zdradź gdzie wyprawa? A tutaj: https://klasycznytriumph.pl/ a samo spotkanie tutaj: https://www.beskidzkiraj.com/ 260km w jedną stronę mamy. 11 godzin temu, Mario74 napisał: szybciej jak 80km/h No ja z żoną tak ostatnio śmigam, 80-100km/h. Czasem mocniej odkręcę, ale wtedy i tak nie krzyczy, też lubi 0 Cytuj
Mario74 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 No to na bogato z tą miejscówką😊. Naprawdę fajne miejsce. Miłej zabawy i powodzenia. Jak wrócisz to na następny weekend może byśmy coś? gdzieś? 1 Cytuj
Munga Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Taka sytuacja w miejscowości obok. Znalazłem zajebistego Nortona Reszta:https://photos.app.goo.gl/cUBUm4aVAXPc9w9u8 2 Cytuj
Munga Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 https://www.facebook.com/KlasyczneMotocykleTriumph Moich zdjęć nie chce mi się wrzucać Impreza udana, pogoda dopisała, w przyszłym roku też się wybieram Świetne towarzystwo, świetne miejsce, świetne motocykle. Życzę każdemu takich wypadów! Mój sprzęt pozbył się tylnego racka z podróży. Znowu jest piękny 0 Cytuj
Munga Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 W 2023 Nadszedł czas na zmiany Ostatnie foto przed oddaniem nowemu właścicielowi: A poniżej nowy konik Pomimo niskich temperatur nie stygnie Każda wolna chwila spędzona w siodle. Foto na parkingu, przed zapakowaniem do busa 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Poprzedni był rewelacyjny, ale ten jest jeszcze bardziej w moim stylu Gratulacje! W tle widzę Triumph Katowice, od nich nabyłeś? Twój poszedł w rozliczeniu? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Munga Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, Suchy-wolk napisał(a): Twój poszedł w rozliczeniu? Za mało dawali, żebym zostawił w rozliczeniu sprzedałem młodszemu chłopakowi z Wawy za dużo lepszy piniądz. Tak, w Katowicach brałem. Scrambler był z Wawy, a ten z Katowic zmieniłem sprzedawcę po tym jak na mnie 🍑 wypięli, gdy chciałem pierwszy serwis Scramblera po dotarciu zrobić. Dziękuję teraz się docieramy, także zabawa po 1,5k km będzie jeszcze większa Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez Munga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 A zasadniczo czemu zmieniłeś na sekcję Adventure? To zupełnie odmienne sprzęty 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Munga Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 12 minut temu, Suchy-wolk napisał(a): sekcję Adventure? Żyjemy w takiej, a nie innej szerokości geograficznej i zwyczajnie stwierdziłem, że muszę sobie wydłużyć sezon jeździecki. Za bardzo kocham motocykle, aby czekać na cieplejsze dni do przejażdżki Będąc na wycieczce z żoną w zeszłym roku: dom -> Solina -> Zakopane przez Słowację -> dom, zrobiliśmy 1200km w 3 dni. Podróż krętymi drogami była super. Nawet 140km/h na autostradzie mi nie przeszkadzało (żonie tak ;), ale 1h w deszczu obnażyła największą "wadę" scramblera, jaką był totalny brak ochrony przed deszczem. Teoretycznie w deszczu się nie jeździ, a praktycznie jak już Cię złapał, to cała woda sprzed przedniego koła szła na moje buty i golenie. Następny był jednodniowy wypad w październiku pod Zamek Krzyżtopór. Pogoda też nie rozpieszczała i trochę mnie "owiało" Dodatkowo, przejechałem się Husqvarną Norden 901 i poczułem, że ta kategoria ma mi do zaoferowania to czego szukam. Poza tym, zawieszenie w Scramblerze nadawało się do jazdy po równych jak stół asfaltach. Drogi "B" trochę dawały po plecach. Dlatego podjąłem decyzję o zmianie. Chciałem brać Husqę, ale reaktor jądrowy między kostkami był dla mnie nie do zaakceptowania. Emitował tyle ciepła w technicznych przejazdach przez zimny las, że nie mogłem tego zrzucić na "charakter" motocykla Dlatego Tiger - zostałem w rodzinie Triumpha, bez jazdy testowej. I powiem szczerze, lepiej wybrać nie mogłem 2 Cytuj
Munga Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 Stajnia się rozrasta. Tym razem mój syn dokonał upgrade'u 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi