Lancet Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Jeżdżę w "szczękowcu" Caberg (chyba Duke - nie mam nigdzie napisanej nazwy, a garnek kupiony parę lat temu) - po jeździe próbowałem się pozbyć muszek na szybce i porysowałem ją, używając jedynie gąbki, dość mocno, miejscami jest niezły mat. Znane mi metody polerowania (gazeta, filc) nie dały rady. Czy jest jakaś metoda na usunięcie tych rys, czy trzeba kupić całą szybę? Problem w tym, że w sklepie na Północnej powiedziano mi, że ten model kasku nie jest już produkowany i części zamiennych niet. Nie chcę zmieniać kasku tylko z powodu porysowanej szybki, może można to jakoś wygładzić... Ktoś może coś poradzić? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 https://defender.net.pl/product-pol-75982-Wizjer-Caberg-przezroczysty-z-pinami-pod-pinlock-dla-kaskow-DUKE-KONDA.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=EAIaIQobChMIzbWKwuug4gIVi5IYCh0iTglNEAQYCCABEgL5nvD_BwE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Podjedź do dowolnej firmy w łodzi zajmującej się cardetailingiem. Potrafią cuda i na pewno coś doradzą pro bono. Ja polecam SNB http://www.snblodz.com.pl/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Kup nową szybę. Ile może kosztować?, 100 zł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Pasta do zębów ta z rozjaśniająca szkliwo. Lub lepsze czyli specyfik nawet był w biedronce do polerowania reflektorów. Niedrogie ok 30zł to a powinno pomóc i przyda się do samochodu. Może też by poszło mazią w tubce do polerowania ekranów telefonów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 wszystko fajnie tylko nikt nie napisał że polerowana szyba dostaje w cholere refleksów, pod słońce albo jak będziesz miał światła aut z przeciwka to cie ch..j strzeli, wiem bo widziałem jak to wygląda na garnku po polerce 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dlatego proponuję do speców od detailingu. Powiedzą czy da się czy będą refleksy. Sam bym tego bez wiedzy nie robił, bo faktycznie można pogorszyć. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzięki wszystkim za odpowiedzi i pomysły - spróbuję z tym detalingiem - chyba, że uda mi się znaleźć szybę pod adre3sem podanym przez @Dobromil1984 (chociaż adres mi "nie bangla") 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Zrobiłem kopiowanie adresu i tak wyszło nie wiem czemu. Sklep defender net pl tam to znalazłem jak poszukasz to jest takich szybek trochę w necie za 100 kilka złociszy kupisz nuwelasa pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Oki - dzięki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Daj znac co z tego wyszło, bo może też bym sobie przypolerował szybę... 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi