wojtu Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Cześć, Szukam pierwszego moto, raczej turystyk, ewentualnie naked (raczej wyprostowana sylwetka na motocyklu - mam 195cm), pojemność 650. Preferowane modele: Suzuki DL650, Kawasaki Versys, itp. Budżet dość ograniczony, bo tak do 9tys (wiem mało), ale może coś się trafi. Raczej Łódź i okolice. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 z ciekawości zajrzałem na OLX https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-kle650-versys-abs-CID5-IDzAHxU.html#0dd8733641 0 Quote Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtu Posted May 13, 2019 Author Report Share Posted May 13, 2019 znasz motocykl? bo to kawałek. korzystam z OLXa, od tego chyba każdy zaczyna, liczyłem na osoby które najpierw wystawią na forum a później na innych serwisach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Nie znam, zajrzałem z ciekawości, ja zjeździłem pół polski w poszukiwaniu mot dla siebie a wszystkie kupiłem na lokalnym rynku. Powodzenia w poszukiwaniach 0 Quote Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtu Posted June 4, 2019 Author Report Share Posted June 4, 2019 cześć, Temat do zamknięcia 😉 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 A pochwalisz się chociaż co kupiłeś? Bo tak wejść na forum, założyć post, i zamykać bez konkluzji? No brawo 1 Quote W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtu Posted June 5, 2019 Author Report Share Posted June 5, 2019 Jasne 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts