wojtu Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Cześć, Szukam pierwszego moto, raczej turystyk, ewentualnie naked (raczej wyprostowana sylwetka na motocyklu - mam 195cm), pojemność 650. Preferowane modele: Suzuki DL650, Kawasaki Versys, itp. Budżet dość ograniczony, bo tak do 9tys (wiem mało), ale może coś się trafi. Raczej Łódź i okolice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 z ciekawości zajrzałem na OLX https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-kle650-versys-abs-CID5-IDzAHxU.html#0dd8733641 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtu Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 znasz motocykl? bo to kawałek. korzystam z OLXa, od tego chyba każdy zaczyna, liczyłem na osoby które najpierw wystawią na forum a później na innych serwisach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nie znam, zajrzałem z ciekawości, ja zjeździłem pół polski w poszukiwaniu mot dla siebie a wszystkie kupiłem na lokalnym rynku. Powodzenia w poszukiwaniach 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtu Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 cześć, Temat do zamknięcia 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 A pochwalisz się chociaż co kupiłeś? Bo tak wejść na forum, założyć post, i zamykać bez konkluzji? No brawo 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtu Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jasne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi