wojtu Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Cześć, Szukam pierwszego moto, raczej turystyk, ewentualnie naked (raczej wyprostowana sylwetka na motocyklu - mam 195cm), pojemność 650. Preferowane modele: Suzuki DL650, Kawasaki Versys, itp. Budżet dość ograniczony, bo tak do 9tys (wiem mało), ale może coś się trafi. Raczej Łódź i okolice. 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 z ciekawości zajrzałem na OLX https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-kle650-versys-abs-CID5-IDzAHxU.html#0dd8733641 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
wojtu Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 znasz motocykl? bo to kawałek. korzystam z OLXa, od tego chyba każdy zaczyna, liczyłem na osoby które najpierw wystawią na forum a później na innych serwisach 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Nie znam, zajrzałem z ciekawości, ja zjeździłem pół polski w poszukiwaniu mot dla siebie a wszystkie kupiłem na lokalnym rynku. Powodzenia w poszukiwaniach 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
wojtu Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 cześć, Temat do zamknięcia 😉 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 A pochwalisz się chociaż co kupiłeś? Bo tak wejść na forum, założyć post, i zamykać bez konkluzji? No brawo 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi