Gość Inkubem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Super:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ja tez podbije 9 30 m1 jakie plany na powrót(godzina)??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Lecci ktos jakos z Centrum? bo tak srednio wiem jak dojechac 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 centru tulipan pilsudskiego(stacja paliw) 9 15??????? trel 668033508 i lecimy na m1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 OK tak wiec do zobaczenia 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja właśnie wróciłem (niestety- sprawy rodzinne). Zlot zapowiada się naprawdę super- wbijajcie jak możecie, dobra lokacja, zaplecze na medal, gastronomia ok (nie jakieś przepalone podeszwy) i nieprzesadnie droga. Z minusów- zaliczyłem niegroźny szlif. Bez większych strat ale niestety- wgniecenie w baku jest, jesienią będą mieli co robić w warsztacie. A trójkącik ? ZAWSZE 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 trojkacik był nawet chwilami kwartet:D Dziwi mnie tylko ze na tak fajnej imprezie i do tego w odleglosci ok 60km bylo tylko szesciu forumowiczow. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mieliśmy ze scOtem tam wjechać wczoraj ale jak nam navi wyliczyła traskę na około 22 z dużymi groszami to zmiękliśmy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 trojkacik był nawet chwilami kwartet:D Dziwi mnie tylko ze na tak fajnej imprezie i do tego w odleglosci ok 60km bylo tylko szesciu forumowiczow. No właśnie szkoda bo impreza super, jak mój net się poprawi to fotki powrzucam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 jak pojedziecie i spotkanie mojego znajomka Marcina na niebieskiej hayce, to pozdrówcie go od Jacka z DELL'a http://a7.sphotos.ak...517966067_n.jpg http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398885_282393888524595_562571706_n.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 było miło troche krotko , ale warto. pedziłem jak szalony zeby na mecz sie przygotowac a tu nie było co ogladac ja mam załobe straszna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 To był mój pierwszy i ostatni zlot u żelaznego,przereklamowane, nie polecam. Za to ekipa z forum jak zawsze super ubaw po pachy i śmiech do łez. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No ja szczerze powiem, że jeśli chodzi o wielkość tego zlotu to reklama 3 x ją przerasta. Byłem w zeszłym roku w Prudniku i motocykli i uczestników było 10 x tyle! Tak czy inaczej dobra ekipa nie pozwoliła się nudzić. Pozdrawiam wszystkich co byli! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePablo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 W imieniu całego klubu motocyklowego Żelazny Orzeł Skierniewice dziękuję za obecność na II Zlocie Motocyklowym "U Żelaznego" tym którzy byli na chwilę i nie "skosztowali atrakcji zlotowych" i tym co biesiadowali przez 3 dni. Jeszcze raz dzięki za przyjazd Oto kilka fotek: http://www.zelazny-orzel.pl/pl/galeria/ii-zlot-u-zelaznego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Na jednej fotce załapało się pół mojego zippa w wersji okrojonej bez lusterka. Szkoda, że mnie nigdzie nie ma 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 hahaha jacyś niefotogeniczni bylismy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 mam wasze fotki , mogę przesłać 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 mamy mamy te fotki, jula wysłała prosimy ich nieupubliczniać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi