Mysterio Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 II ZLOT 'U ŻELAZNEGO' - Czerwiec 2012 r., BUDY GRABSKIE K/SKIERNIEWIC Łódzkie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Byłeś na poprzednim? Co to za impreza? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Nie własnie ja nie byłem ;/ wiem tylko tyle że w Budach Grabskich jest fajny klimat byłem tam kiedyś z wyieczką tam, lasek domki no fajny klimat jednym słowem/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Warto dla samej okolicy. To tereny Bolimowskiego Parku Krajobrazowego. 0 Quote Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jeśli będzie tylko pogoda to ja w sobote rano chętnie się przejade! Będzie bliżej to konkretnie się umówimy, wstepnie może o 9 pod M1:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strozz Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Myślę że też wyskoczę, dobrej bibki nigdy dosyć 0 Quote www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 To może ja zapytam tak: kto planuje jechać w piątek wieczór z namiotem i wracać w niedzielę po południu? Bo ja z kobita byśmy się na coś takiego pisali 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Ja nie wiem czy dam rade raczej będzie cięzko ;/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThePablo Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 JUŻ DZIŚ ZAPRASZAMY NA II ZLOT MOTOCYKLOWY "U ŻELAZNEGO" W DNIACH 15-17 CZERWIEC 2012r. GWARANTUJEMY MIŁĄ ATMOSFERĘ, SMACZNE JEDZONKO, CYSTERNY PIWA, MNÓSTWO ATRAKCJI I NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA A TO WSZYSTKO W NIESKAZITELNIE CZYSTEJ MIEJSCOWOŚCI ZWANEJ BUDY GRABSKIE POŁOŻONEJ W BOLIMOWSKIM PARKU KRAJOBRAZOWYM NAD RZEKĄ RAWKĄ NIEOPODAL SKIERNIEWIC ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ NOCLEGU NA TERENIE ZLOTU W DOMKACH LUB W POKOJACH HOTELOWYCH. Zapewniamy grill-bar, drink bar, studio tatto, miasteczko handlowe, część artystyczna damska i uwaga coś dla Pań (a może i niektórych Panów ) - część artystyczna Męska, konkursy, konkurencje, parada motocyklowa na starówkę skierniewicką, występy 5 zespołów w tym Gwiazdy Wieczoru - grupa HETMAN oraz ZDROWA WODA i wiele innych. Ognisko zlotowe w pomieszczeniu zabudowanym podczas każdej nocy imprezy (nawet deszcz nie przeszkodzi...) Cennik: Wjazd - 25 zł Członkowie PRM - 10 zł Pozdrawiam i do zobaczenia... Więcej na www.zelazny-orzel.pl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 To może ja zapytam tak: kto planuje jechać w piątek wieczór z namiotem i wracać w niedzielę po południu? Bo ja z kobita byśmy się na coś takiego pisali ja jadę na 90% w piątek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRAS Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 szczerze poleca byłem u żelaznego w zeszłym roku , super impreza jadę w piątek wieczorem 0 Quote http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 i jak tam nikt w sobote?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_750 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 No co jest?? leci ktos jeszcze ? Jak narazie są aż 2 osoby chętne więc 9;00 w sobote pod M1 0 Quote Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Kuba, ja się prawdopodobnie wybiorę, tylko muszę dokręcić silnik Dają znaczki zlotowe?? :> 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rado Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Dają... jak się zapłaci 0 Quote https://www.artstation.com/rkurczewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRAS Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 w piątek o 17 pod M1 1- IRAS 2-Jula 0 Quote http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 w piątek o 17:00 pod M1 1. IRAS 2. Jula 3. Aidekk 4. Lubiany No chyba że będzie lało, to wtedy lipa pod namioty. 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRAS Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 jest możliwy nocleg w kwaterze 0 Quote http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 IRAS widzę, że wiesz sporo to może mi powiedz, czy jak chcę zajechać na dziś i jutro się zmyć to też 25zł? Czy jest coś w cenie wjazdu na zlot? Naszywki, blachy, posiłek? Tak czy inaczej pogoda się poprawiła i są dobre prognozy więc jedziemy i biorę namiot, także do zobaczenia. 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRAS Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 za znaczek 10 zl , koszulka 25 zł, w cene wjazdu wliczone pole namiotowe, koncerty, konkursy, w sobotę oglądanie meczu na telebimie, i wiele innych atrakcji 0 Quote http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_750 Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Zmiana planow..... wszyscy chetni -9:30 pod M1 0 Quote Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rado Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 RANO ? Bo wieczorem to może jeszcze... Zawsze się zastanawiałem po co w ogóle zegarek ma takie godziny... 0 Quote https://www.artstation.com/rkurczewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_750 Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Hah Rado jutro rano bo jutro ten zlot jest 0 Quote Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 no to co? trójkącik. Jadę z wami 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Super ja już dziś zlocik zaliczyłam, bransoletka wjazdowa na ręku jest i może jutro jak praca pozwoli to tam zajrzę 0 Quote Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts