NIKT Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Siema, jeśli ktoś szuka garażu (blaszak) na rado mogę zaoferować 1 miejsce - okolice Trawiastej, Ziołowej (prywatna posesja lecz nie moja).Garaz w większej części wyłożony płytami chodnikowymi (aby nie podmywało motocykli) + podwieszony sufit (aby nie kapalo na motocykle). Brama na posesje zamykana na kłódkę (24/7), w garażu 2 zamki, dodatkowo halogen z czujką ruchu skierowany na garaże więc w nocy wszystko widać.Cena 75zł/mc.Kontakt tel. 661557838 Krzysiek Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKT Posted May 5, 2019 Author Report Share Posted May 5, 2019 UpWysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenataStan Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Czy oferta aktualna? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktoś ŁDZ Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Witamy na forum. Cześć.Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts