NIKT Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Siema, jeśli ktoś szuka garażu (blaszak) na rado mogę zaoferować 1 miejsce - okolice Trawiastej, Ziołowej (prywatna posesja lecz nie moja).Garaz w większej części wyłożony płytami chodnikowymi (aby nie podmywało motocykli) + podwieszony sufit (aby nie kapalo na motocykle). Brama na posesje zamykana na kłódkę (24/7), w garażu 2 zamki, dodatkowo halogen z czujką ruchu skierowany na garaże więc w nocy wszystko widać.Cena 75zł/mc.Kontakt tel. 661557838 Krzysiek Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 UpWysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenataStan Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czy oferta aktualna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witamy na forum. Cześć.Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi