JAREK-XJR Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Chcę pomacać kufry boczne Shad, obczaić jak je zamontować do mojego stelaża i takie tam. Czy któryś ze sklepów w Łodzi ma kufry boczne Shad na stanie? Nie: "możemy zamówić" tylko czy faktycznie je ma? Najchętniej przymierzyłbym się do sh-36. 0 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Kiedyś kupiliśmy Shada (top case) dla kolegi, w Black Jacku na Limanowskiego. Tylko teraz jak nie ma tam @kosmaty, to już pewnie inne przymiarki i kupowanie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted April 17, 2019 Author Report Share Posted April 17, 2019 To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Rzecz w tym, ze bocznych z reguly nie ma na stanie, a sprzedawcy mowia, ze moga zamowic, chca zaliczki i zapewnienia ,ze kupie.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 21 minut temu, JAREK-XJR napisał: To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Ja nie napisałem nic o tym kto gdzie pracuje. Napisałem, że ma znaczenie kto sprzedaje. Byłem tam na zakupach gdy był nasz kolega i gdy go już nie było. Z całą sympatią do Black Jack ale bez Kosmatego to już było inne kupowanie (w sensie doradztwa, przymiarek). No ale nie róbmy off-topa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts