JAREK-XJR Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Chcę pomacać kufry boczne Shad, obczaić jak je zamontować do mojego stelaża i takie tam. Czy któryś ze sklepów w Łodzi ma kufry boczne Shad na stanie? Nie: "możemy zamówić" tylko czy faktycznie je ma? Najchętniej przymierzyłbym się do sh-36. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Kiedyś kupiliśmy Shada (top case) dla kolegi, w Black Jacku na Limanowskiego. Tylko teraz jak nie ma tam @kosmaty, to już pewnie inne przymiarki i kupowanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Rzecz w tym, ze bocznych z reguly nie ma na stanie, a sprzedawcy mowia, ze moga zamowic, chca zaliczki i zapewnienia ,ze kupie.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 21 minut temu, JAREK-XJR napisał: To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Ja nie napisałem nic o tym kto gdzie pracuje. Napisałem, że ma znaczenie kto sprzedaje. Byłem tam na zakupach gdy był nasz kolega i gdy go już nie było. Z całą sympatią do Black Jack ale bez Kosmatego to już było inne kupowanie (w sensie doradztwa, przymiarek). No ale nie róbmy off-topa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi