JAREK-XJR Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Chcę pomacać kufry boczne Shad, obczaić jak je zamontować do mojego stelaża i takie tam. Czy któryś ze sklepów w Łodzi ma kufry boczne Shad na stanie? Nie: "możemy zamówić" tylko czy faktycznie je ma? Najchętniej przymierzyłbym się do sh-36. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
gary Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Kiedyś kupiliśmy Shada (top case) dla kolegi, w Black Jacku na Limanowskiego. Tylko teraz jak nie ma tam @kosmaty, to już pewnie inne przymiarki i kupowanie. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Rzecz w tym, ze bocznych z reguly nie ma na stanie, a sprzedawcy mowia, ze moga zamowic, chca zaliczki i zapewnienia ,ze kupie.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
gary Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 21 minut temu, JAREK-XJR napisał: To nie ma znaczenia kto gdzie pracuje. Ja nie napisałem nic o tym kto gdzie pracuje. Napisałem, że ma znaczenie kto sprzedaje. Byłem tam na zakupach gdy był nasz kolega i gdy go już nie było. Z całą sympatią do Black Jack ale bez Kosmatego to już było inne kupowanie (w sensie doradztwa, przymiarek). No ale nie róbmy off-topa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi