Jaro1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Nic tak nie relaksuje jak wędka i łono przyrody zwłaszcza to łono 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dziś mnie nic nie bawi , mój dobry kolega odszedł bazyl bywaliżmy na niejedbnych rygbiach po pijaku najczęściej Bazylku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panie i Panowie gdzie w Łodzi można wyrobić kartę wędkarska Sezon się zbliża a tu cisza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Łódzkie w sezonie 2017 połączyło się z okręgiem Mazowieckim przez co podlegamy teraz pod ich składki i wody. Jeżeli chodzi o koła w Łodzi to: Na terenie byłego okręgu łódzkiego będą działały od 1 stycznia 2017 roku następujące koła: 1. Koło PZW nr 130 przy ul. Parzęczewskiej 40 w Zgierzu ( dawne koło PZW nr 54 w Zgierzu) 2. Koło PZW nr 131 przy ul Lokatorskiej 9 w Łodzi ( dawne koło PZW nr 10 Lokator) 3. Koło PZW nr 133 przy ul. Rydzowej 5 w Łodzi ( dawne koło PZW nr 27 Relax) 4. Koło PZW nr 134 przy ul. Tuwima 34 w Łodzi (dawne koło PZW nr 29 przy UW) 5. Koło PZW nr 135 przy ul. Jana Pawła II 20 w Konstantynowie Ł. ( dawne koło PZW nr 44 w Konstantynowie) 6. Koło PZW nr 136 przy ul. Norwida 18 w Łodzi (dawne koło PZW nr 36 KWP , miejsce zbierania składek sklep wędkarski przy ul. Wojska Polskiego 9) 7. Koło PZW nr 137 przy ul. Sienkiewicza 65 w Ozorkowie ( dawne koło PZW nr 47 w Ozorkowie) 8. Koło PZW nr 138 przy ul. Kościuszki 31 w Strykowie ( dawne koło PZW nr 50 w Strykowie) 9. Koło PZW nr 139 przy ul. Kilińskiego 11 w Pabianicach ( dawne koło PZW nr 53 w Pabianicach) 10. Koło PZW nr 140 przy ul. Lermontowa 7 w Łodzi ( dawne koło PZW nr 14 Widzew Wschód) Natomiast jeżeli chcesz tylko opłacić to można też przez internet. Ja osobiście, zawsze jednak kupowałem w okręgu sieradzkim. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sezon się zbliża a tu cisza... Jak to się zbliża? Sezon już rozpoczęty ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wow super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razer Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam pytanko bo już troszku zgłupiałem... Aktualnie mam zezwolenie na okręg Piotrkowski. Mój okręg ma podpisane porozumienie w opcji tz. za "0" z Okręgiem Sieradzkim. Teraz chcąc łowić na wodach okręgu Sieradzkiego, korzystając z zawartego porozumienia między ww. okręgami. Mam legitymować się Zezwoleniem na wody Piotrkowskie, czy potrzebny Mi dodatkowy "Glejt". ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Z tego co wiem, to zależy. Niektóre okręgi wydają blankiet zerowy a niektóre honorują na podstawie podpisanych porozumień. Myślę, że zależy też od wiedzy osoby kontrolującej. Niemniej musisz dopytać bo w PZW to nic jasne nie jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi