LUBIANY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Od jutra w lidlu ma być sprzęt wedkarski. Jak ktoś coś potrzebuje to może warto... Trza się może wybrać bo przejebutałem gdzieś fotelik wędkarski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Byłem na Jeziorsku ale tak wiało , że się wogóle łowić nie dało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No szykuję się na rybki ,zero siedem i ogórki mam ha ha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Byłem na rybkach ale tylko jednego karpika złowiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ale czy Karp Koi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Karpik królewski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Trza wybrać się na rybki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 PĘDZĘ NAD wodę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tylko mydlo zabierz 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Przy tak zmiennym ciśnieniu. Tylko na hodowlanym stawie. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No i wróciłem z rybek ale bez rybek ino kac mi został. Ale chociaż se motorówką 115 konną polatałem, było prawie jak na moto :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jak tam wędkarze ktoś, gdzieś się na rybki wybiera ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A pojechałbyś do Brzezin bo ja sie chyba wybiorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 A pojechałbyś do Brzezin bo ja sie chyba wybiorę. Masz na myśli hodowlane stawy w Brzezinach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak chyba że masz jakiś inny byle by blisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gardimaxeczka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jak miło, że na forum jest więcej miłośników wędkarstwa:-) Będzie z kim podyskutować! Złowiliście dzisiaj coś?:-) 0 Cytuj www.zleceniabudowlane24h.pl/zlecenia-budowlane-olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz162 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja próbowałem złowić, ale dziś trafiałem same leszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja wczoraj złowiłem szczupaka około 2,5 kg i dwa małe amury 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja jutro jadę na rybki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 ostatnio na pilicy zlowione rybki. sum +/-2kg x 2szt., szczupak za***iscie duzy ok 1,5m nie wiem ile mogl wazyc bo sie zerwal. i troche drobnicy (plocie) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja w piątek wróciłem ze swojej ostatniej w tym roku zasiadki karpiowej ... warto było, kilka sztuk w przedziale 15-19kg, w sumie ponad 300 kg ryby w 4 dni. I te niezapomniane widoki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 gdzie taka woda kolego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 gdzie taka woda kolego? 620 km od Łodzi, na południe, dokładnie to Czechy, przy granicy z Niemcami, miejscowość Most. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nic tak nie relaksuje jak wędka i łono przyrody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi