LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Koledzy czy ktoś kiedyś łowił na Jeziorsku są tam w ogóle jakieś ryby , czy coś da się złapać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) jak będzie takie łowienie to jadę Edytowane 28 Marca 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jutro jadę oblukać teren 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 A gdzie Grzesiu jedziesz ? Dzisiaj miałem polatac ale wrocilem z fabryki zjebany jak kon po westernie i czuje glod asfaltu. Jutro chętnie się gdzies przejadę. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ale ja jadę autem z rodzinką do kumpla nad Jeziorsko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 To po jaka cholerę szczujesz ? ;P 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Byłem i połapałem płotki , ale połapane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Sezon zaczety Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez marecki lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ładna rybka , a gdzie to kolego złowiłeś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 koledzy wedkarze widze sezon zaczety tez by wyjac i sprzet i wyruszyc a propo bo ja to troszke amator metoda koszyk splawik do nie dawna mialem fajna darmowa miejscowke w andrespolu po stawach hodowlanych mieszkam blisko kotlin ale niestety ne wyrobilem jeszcze karty i nawet nie wiem jak sie za to zabrac ale moze zanjcie jakies fajne mjejscowki bez karty moga byc nawet platne?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Niedaleko jez.kromszewickie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Niedaleko czego? 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I co tam wędkarze ciekawego słychać był ktoś gdzieś na rybkach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja byłem w ten weekend nad jeziorem Rydwan, Guźnia pod Łowiczem, cisza, spokój, wędkujących całkiem sporo i testowałem nowy produkt na rynku, nazywa się Tajfun i są to gotowe krązki jako wabie zanętowe. Zapach przyjemny, a sa rozne smaki, ja wyprubowałem uniwersalna, na karpia i na płotke. Wygląda troche jak krążek hokejowy i wrzucamy to gotowe do wody. Widac, ze zanęta zaczyna dzialac juz po paru chwilach bo unoszą się bąble na wodzie. Ciekawa rzecz , a producenci są z Łodzi więc lada moment pewnie bedzie we wszystkich sklepach http://www.topama.com.pl/ tu jest strona tego cuda, bede jeszcze w nastepny weekend jechał na ryby to zdam relacji na innej wodzie jak to sie sprawuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No fajnie ,zareklamowałeś ,ale mnie interesują rezultaty połowu napisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 8 karpików, pare leszczyków i płotek, na spina jeden szczupaczek sie nawet trafił ok 40-45 cm sobota pare małych sztuk + 1 karpik calkiem pokazny, dalej upojenie % i po łowieniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Miałem lecieć na jeziorsko ale leje i zimno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jadę jutro na rybki na Jeziorsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No i połowik się udał 2 karpki, 1 leszcz i tołpyga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Czyli mydlo nie bylo potrzebne Gratulacje 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czyli mydlo nie bylo potrzebne Gratulacje Nie dziękuję aby nie zapeszyć bo mam nadzieję, że taki połów będzie zawsze. Albo większy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja byłem w weekend na jez.Budzisławskim i ani jednego brania na 3 wędki ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja byłem w weekend na jez.Budzisławskim i ani jednego brania na 3 wędki ;/ Za dużo wędek miałeś bo ja złapałem wszystko na jedną. Tak jest z rybaczką raz bierze raz nie. Ogólnie rybaczka to ciężki bochen chleba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulskaka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja dopiero po świętach mam zamiar wybrać się na rybki:-) 0 Cytuj Na rynku od 1925 www.maszynybudowlane24h.pl/koparki-cat, kto da więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Od jutra w lidlu ma być sprzęt wedkarski. Jak ktoś coś potrzebuje to może warto... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi