LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ale do domu nie strach jej zabrać ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zdobycz konsumuję się na miejscu moża podzielić się funkcją :LUBIANY łowi ,Bulba przygotowuje Sebol konsumuje HIHIHI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Sebol Ty zbereźniku zawsze byś chciał być wygrany bez trudu dobrze się zabawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 bez trudu,??? wiesz ile tracę energii aby zmusić się do siedzenia cicho ,no dobra,wiosłowanie biorę na siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Ale ja mam silnik do łódki i wiosłować nie trzeba musisz wybrać sobie coś innego Edytowane 17 Marca 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ok,obiorę zdobycz z zewnętrznej warstwy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak będzie ciepło to za bardzo się nie napracujesz cwaniaczku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 obiorę dla wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja lubię sam obierać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To ja biorę dolną część zdobyczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ok,Kapsel buty są twoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Hehe raczej między biodrami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 teraz ciężko o dorodnego bobra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Teraz dobry bober to brak bobra 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 nawet jak się trafi to nad ogniskiem się opali i będzie palce lizać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Przypominam Panowie że to kącik wędkarski co upolujem to zjem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja to jak złowie to najpierw obiore a potem sie będę delektował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Najpierw złapcie cwaniaczki potem damy radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Rozumiem,że wymiary ochronne zachowane.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Wymiar to podstawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak ja wam zazdroszczę tego opanowania i cierpliwości trzymania kija przez więcej niż 17 min i nic nie gadania ,nie wspomnę o skupieniu się na wodzie ,Qr*a raz byłem i myślałem że zniosę jajo, szczerze mówiąc obiecałem im że jeszcze raz mi to zaproponują to ich utopię Sebol można łowić tak, że jak zarzucisz wędkę, odkładasz ją na stojaczki, otwierasz browarka, rozpalasz grila, wyjmujesz zimną wódeczkę i łowisz ... nikt ci nie karze patrzeć na spławik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 I tak właśnie się łowi , Roland ma bardzą dobrą wiedzę w tym zakresie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Sebol można łowić tak, że jak zarzucisz wędkę, odkładasz ją na stojaczki, otwierasz browarka, rozpalasz grila, wyjmujesz zimną wódeczkę i łowisz ... nikt ci nie karze patrzeć na spławik Oj to takie łowienie rozumiem.to całkiem odbiega od tego co ja byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Bo Ty Sebol byłeś na rybach z nieodpowiednimi ludźmi. Moi koledzy jak pojechali na ryby to się rozbili przy rzece , rozpalili grila i biesiadowali bo mięli łowić na noc. Później zaczęli zarzucać wędki a rano się okazało , że rzucali je przez drogę bo rzeka była za nimi. I tak się łowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Opłaciłem kartę i jadę w weekend na ryby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi