krzysiek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wczoraj kiji do kufra nie zmieściłem. Ładna pogoda na dworku - jadę dziś. I przyjechałem zrelaksowany i odstresowany Dwa karpie ze sobą przywiozłem Bączki wypuszczałem na bieżąco Wędkę (żyłkę + zestaw ) dwa razy zrywałem Jeden haczyk prostowałem amur gigant już prawie był w podbieraku Są tam byczki Troszkę daleko, przez całe miasto przy moim spalaniu 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 My byliśmy tak na szybko w batorówce.. na spin - szczupak 42,5cm/0.5 kg, 5 okoni - od 25 do 30 cm na spławik bączki, karpie, liny w ilości.. hmm ok 60 sztuk? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jaki cichy wyjazd? Coś zdjęć nie widać, jak nigdy 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wróciliśmy dość późno - dochodzę do siebie zaraz wywołam fotki:) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 było z czym walczyć 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pogratulować Adany Coś więcej na temat długości/wagi i miejsca ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ulalalaa gratuluje! podpinam się do pytania, powiedz jeszcze na co udało się złapać i jaka miałeś żyłkę ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jeziorko Białe żyłeczka 0.22 przyponik wolfram i alga 2 waga 4-5 kg ponad to leszcze ( nocka w duninowie nowym ) 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ktoś chętny na wypad na rybki za tydzień z piątku na sobote gdzieś nad jeziorko ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No i reklama dzwignia handlu:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A może czas by się wybrać na ryby Panowie i Panie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Grzesio to zrobimy takPojedziemy sobie na Ciosny https://www.google.pl/maps/@51.923047,19.388252,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s83987398!2e1!3e10?hl=pl Ty złowisz Ja usmażę A pożremy i wypijemy wspólnie No ni ch*ja inaczej się nie da A tam można wynająć jakiś domek i na jakich zasadach można tam łowić ? Może przejdźmy z tym pisaniem na wędkarstwo bo nas prezes opitoli. Podalem Ciosny bo z tego lowiska jadlem/jadam najsmaczniejsze ryby w zyciu. Ale jeżeli by chcieć zorganizować wszystko tak jak mysle to raczej musimy poszukać jakiegoś gospodarstwa agro z lowiskiem. Co by zlowic, zrobić, wypic, przenocować, wytrzezwiec (kolejność jak komu pasuje) Bardzo chętnie wezme udział w takim weekendowym wypadzie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 http://www.otobranie.pl/lowisko_aturex_w_brzezinach_206_low.html Jeżeli na łowisko to polecałbym tu bylem i złowilem dużo ryb . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja jeżdżę na Szałe przed Kaliszem , domki są bardzo tanie bo 35 zł za dobę a w domku dwie wersalki , kuchenka gazowa, lodówka. Można wypożyczyć łódkę ja tam sporo złowiłem tylko trzeba mieć opłaconą kartę wędkarską. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak ja wam zazdroszczę tego opanowania i cierpliwości trzymania kija przez więcej niż 17 min i nic nie gadania ,nie wspomnę o skupieniu się na wodzie ,Qr*a raz byłem i myślałem że zniosę jajo, szczerze mówiąc obiecałem im że jeszcze raz mi to zaproponują to ich utopię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Sebol nie wiesz co dobre, łowienie uspokaja po nerwach jakie serwują ci moherki w autobusie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A jaka radość jest jak sie zlowi naprawde dużą rybe i to przyciąganie jej do brzegu, poprostu to jest super uczucie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Uczucie bezcenne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 uczucie bezcenne,to jak bym w namiocie zamiast płotki miał śliczną Syrenkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak połowisz to może Ci się uda złowić śliczną Syrenkę, moi kumple jak kiedyś pojechałem z nimi na ryby to nic nie złowili ale niezły towar wyrwali. Więc próbuj a nóż ci się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ja mam dwa granaty,sądzę że na pewno coś wypłynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zawsze albo rybka albo cipka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 można akumulatorem też podładować... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Akumulator to lepiej zostawić do silnika do łódki , bo trzeba będzie wiosłować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zawsze albo rybka albo cipka rybkę większy problem złowić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi