scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Brzeziny 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Pstrągi tam biorą na wszystko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Jak się pogoda ustabilizuję musimy się wybrać na Ciosenkę 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 byłem na ciosence i kij im w oko - nie wolno spinningować tylko km narobiłem bez sensu 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 byłem na ciosence i kij im w oko - nie wolno spinningować tylko km narobiłem bez sensu tylko spinning-ujesz???? 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Batorówka miała być , tam można wszystko 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) tylko spinning-ujesz???? właściwie tak, ale nie ma co się ograniczać Batorówka miała być , tam można wszystko no właśnie Siwutek,trzeba to miejsce oblukać - kiedy lecimy? ######## Kto chętny na wypad w sobotę rano? Okolice Skierniewic, prywatne łowisko. ######## OK lecimy nad zalew „Batorówka” w Woli Łokotowej info o lokalizacji: Gmina Jeżów mapka: Mapka wujka Google spotykamy się o 10:20 pod M1 na brzezińskiej Z osób które się zadeklarowały to: - Thebestof78 - Smooth - Luk@ - scOti na miejscu może uda się zorganizować grill Edytowane 22 Czerwca 2012 przez scOti aktualizacja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Czym lecita http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif troszku późno http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 motorami, a czym mamy lecieć? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jako, że zdecydowałem się opłacić kartę wędkarską jeszcze w tym roku, mam małe pytanko. Czy ktoś z Was wie może gdzie najbliżej Łodzi można opłacić okręg Sieradzki? Interesuje mnie głównie Jeziorsko i Warta dlatego wybrałem ten okręg. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Jako, że zdecydowałem się opłacić kartę wędkarską jeszcze w tym roku, mam małe pytanko. Czy ktoś z Was wie może gdzie najbliżej Łodzi można opłacić okręg Sieradzki? Interesuje mnie głównie Jeziorsko i Warta dlatego wybrałem ten okręg. Podejrzewam że w Pabianicach będziesz mógł to zrobić [swojego czasu tam płaciłem kartę w sklepie wędkarskim], jeśli nie to bankowo w Łasku 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 dzięki za info. masz może przypadkiem jeszcze dokładny adres? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Szykuje się jakiś wypadzik niebawem? Dołączyłabym, tyle, że nie mam chwilowo wędki, za to chętnie bym pożyczyła nie na spinning i nie na ciężko 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 namówic trzeba scota:) i jedziemy ja bardzo chętnie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja i pewnie Bart też się piszemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hej ja i pewnie Bart też się piszemy yes sir Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 mnie namawiać nie trzeba w sobotę myślę gdzieś skoczyć wędki na łowisku można wypożyczyć koszt nie pamiętam jaki ale coś około 5-10 zł 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 to ja jade z tobą tym razem juz motocyklem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie chce nic mówić ale w Sobotę do Niedzieli jedzie LUBIANY na rybki nad rydwan Myślę by się nie zabrać ;p Niestety autkiem bo tak sprzętu nie ma jak zabrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tam chyba trzeba mieć kartę jeśli dobrze kojarzę. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 rydwan okręg pzw-skierniewice ale oni mają prawdopodobnie porozumienie z okręgiem łódzkim . Na rydwanie są trzy jeziorka RYDWAN , OKRĘT i jakiś stawik . I właśnie nad ten stawik jeździ znajomy z łowicza i wyciąga całkiem pocieszne liny .ja od soboty urlop i zwiedzę okolice gostynina , a może i zaliczę wisłę . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja odpadam na rydwan, nie opłacałem w tym roku składek bo strasznie pociachali porozumienia dla mnie tylko komercyjne darcio, na komercyjnych tanio możesz wypożyczyć wędki - ew mam małe kije spinnngowe co do plecaka się mieszczą ew kufra wiec mogę Ci jeden zabrać? tylko musiał byś zabrać z sobą kołowrotek 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Też jutro bym się wybrał na komercyjne. Bym jechał autkiem mogę spławikówkę wziąć. Nie wiem czy otwarte jest łowisko w Sangrodzu? http://goo.gl/maps/pWr85 Był ktoś tam? 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie no tak to ja pakuje wszystko do plecaczka i nie ma problemu krzysiek ** Chodzi ci o to łowisko http://krzyszkowice....t/view/141/254/ ?? Nie byłem tam ale zapowiada się fajnie scOti a ty gdzie byś proponował ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 brzeziny? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi