Hubson Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A czy ktoś życzliwy może mi naświetlić co musiałbym zdać, popłacić żeby powrócić do moczenia kija ? Sprzęt się w szafce kurzy a w sumie chętnie bym gdzieś połowił... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 jeśli miałeś już kartę to o ile pamiętam ona się nie przedawnia, musiałbyś jedynie do koła jakiegoś się wbić, a tam wg wewnętrznych zarządzeń jakiś wewnętrzny egzamin i opłata [tzw. wpisowe], lub sama opłata 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 zna ktoś z Was łowisko ATUREX ?http://www.aturex-lowisko.yoyo.pl/myślę tam skoczyć na spinning 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja chciałbym żeby ktoś nauczył mnie łowić rybki, bo zawsze chciałem spróbować, ale jakoś nie mam sprzętu, i wogóle. Jestem z okolic arturówka.Może w rochnie, tam jest duże jezioro czy tam staw? Piszcie na wiadomość prywatną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 karta wędkarska nie traci ważności . Wystarczy wybrać sobie jaki okręg wędkarski cię interesuje' zapisać się do koła zrobić opłatę i gotowe . Jak nie masz karty , to ja robiłem w kole na 1go maja . Zapisałem się do koła , dali regulamin coby znać podstawy , przyjęli opłaty za egzamin ( nie pamiętam dokładnie ile ) i wypisali zaliczony egzamin . Potem do urzędu ochrony środowiska na tymienieckiego i wypisali kartę 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 O tym łowisku ATUREX słyszałem ale nie byłem tam. A dziś wróciłem z rybek ze stawów prywatnych okolice Kalisza ale powiem że jestem zadowolony 10zł na cały dzień i nie musisz brać rybek, barek jest , ławeczki itp. A na samym początku zerwał mi się ok 5KG Jesiotr tuż przy samym brzegu ;( a po nim wyciągałem Karpia ok 3KG Więc dzionek udany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 w sumie dobre łowisko jest na Kontrewersie można łowić bez karty i w sumie ryby też ładne można złowić kilka stawów do wyboru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 karta wędkarska nie traci ważności . Wystarczy wybrać sobie jaki okręg wędkarski cię interesuje' zapisać się do koła zrobić opłatę i gotowe . Jak nie masz karty , to ja robiłem w kole na 1go maja . Zapisałem się do koła , dali regulamin coby znać podstawy , przyjęli opłaty za egzamin ( nie pamiętam dokładnie ile ) i wypisali zaliczony egzamin . Potem do urzędu ochrony środowiska na tymienieckiego i wypisali kartęKartę oczywiście mam, w takim razie muszę poszukać jakiegoś koła w okolicach Włocławka. Dzięki za info. Jak się uporam z papierami to mam nadzieję ,że z kimś z forum się spotkam nad wodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 O tym łowisku ATUREX słyszałem ale nie byłem tam. A dziś wróciłem z rybek ze stawów prywatnych okolice Kalisza ale powiem że jestem zadowolony 10zł na cały dzień i nie musisz brać rybek, barek jest , ławeczki itp. A na samym początku zerwał mi się ok 5KG Jesiotr tuż przy samym brzegu ;( a po nim wyciągałem Karpia ok 3KG Więc dzionek udany co to za łowisko? co tam pływa Kto chętny na wypad: http://www.rybobranie.pl/ciosenka/ ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Więc tak jak obiecałam scOti Łowisko w Woli Łokotowej jest prywatne, płaci się za wędkę 10 zł i za złowioną rybę ceny od 8 do chyba 25 zł, z tego co tam pan wymieniał w cenach są bąki, pstrągi, karpie, sandacze, szczupaki i coś tam coś tam. Tyle zapamiętałam Na spining łowić można. Super teren jak się znudzi łowić to można wypić kawę, poływać łódką, rowerkiem na zalewie który jest obok albo pośmigać. Teren ogrodzony, parking jest, wogóle fajna okolica. Jak czegoś w info brakuje to podaję kontakt do właścicieli ( swoją drogą przemili ludzie i lubią motocyklistów - babcia jest najlepsza . tel. 603785065 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ja opłacałem w kutnie 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siwutek, to gdzie lecimy? Ciosenka czy Łękowa wola? co pierwsze? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kurna Łokotowa Wola scOti bo wylądujemy gdzieś pod Nowym Sączem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ups, tak to jest jak się z pracy pisze.. Kurna Łokotowa Wola scOti bo wylądujemy gdzieś pod Nowym Sączem i że niby będziesz narzekać? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A skąd nie będę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ciosenka wygląda na atrakcyjną. Bym się dołączył Tylko kiedy ? 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 czwartek od rana lecimy w okolice Skierniewic, więc Ciosenka na inny termin 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 W piątek ,po pracy zrobił bym malutki wypadżik .najlepiej nanoc Zrobiłem kartę tylko zostało ,wybrać i opłacić okreg .pomórzcie jaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Co myślicie o wędce w biedronce co będzie od jutra ?? Bo raczej za 50zł to nic dobrego nie jest ale może połowić będzie można trzeba będzie zobaczyć bo potrzebuje 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Patrząc na fote ciężko cokolwiek powiedzieć - wędki nie są jakieś drogie, zerknij nawet na allegro 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 czwartek od rana lecimy w okolice Skierniewicjakieś złowione foty 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 no to chyba tylko Siwutek może się pochwalić co tam wyciągał dziś z wody No Siwutek, wrzucaj foty Jako że mnie nie miał kto pstryknąć zdjęcia bo siwutka jeszcze nie było: dzięki Siwutek za wypad:) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 moja fota już jest w galerii - dobrze ze scOt był zemną bo tylko nogawę zamoczyłem, a gdybym sam był to za rybą do wody musiałbym skakać hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Siwutek: Kolejne moje : oraz karpik którego pomagałem holować 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gdzie byliście na komercji ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi