Shido Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Część, poszukuje rehabilitacji na kolana dla dziewczyny na skierowanie, wszędzie gdzie szukamy dają strasznie odległe terminy. Ktoś coś? LwGl Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) nie wiem czy probowales tu: http://www.multimed-lodz.pl/info/osrodek-rehabilitacji-23 W moim sport klubie tez rehabilitują, moze po prostu warto zadzwonic i gdzies by przekierowali: Evergym, Sienkiewicza 101, juz paru moich znajomych tam wyprostowali Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Próbowałeś tutaj? http://www.kamienmilowy.org.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 1 godzinę temu, trst napisał: A co byście polecili na szybszą regenerację po treningu? Mam spory problem z zakwasami. Dieta, co najmniej 8h spania - Jeśli masz przewlekłe zakwasy po treningu, to znaczy że za dużo na raz chcesz zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Rolowanie, mobility i wiecej bialka na odbudowe plus wiecej warzyw zielonych szczegolnie. Do tego dopasowanie treningu. Kiedy pojawia sie pierwszy bol? Gdzie najczesciej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 mi na zakwasy pomagało pójść znowu na trening aż w końcu zakwasy przestały mnie łapać. Ale mięśnie podobno mam pospinane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Po pierwsze lepsze dopasowanie treningu do możliwości. Zakwasy nie są niczym złym bo oznaczają, ze trening sie udał jeśli jednak masz je bardzo mocne oraz bardzo często to znaczy, ze narzucasz sobie zbyt mocne treningi. Po drugie polecam wałki do masażu - sam żałuję, ze nie odkryłem ich wcześniej. W sieci jest opisane jak działają ale poprawiają regenerację zmniejszają zakwasy oraz relaksuja https://trainingshowroom.com/169-walki Kupisz tutaj Edytowane 29 Lipca 2019 przez Pitrx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi