Przemski Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kosmaty dobre > Ktoś zapukał do burdelu.> Burdelmama otworzyła drzwi i zobaczyła schludnego, dobrze ubranego mężczyznę w średnim wieku.> - W czym mogę pomóc? - spytała.> - Chcę się widzieć z Klaudią - odparł gość.> - Proszę Pana, Klaudia jest jedną z najdroższych panienek. Może jakaś inna? ....> - Nie ! Muszę zobaczyć Klaudię - zażądał gość.> Klaudia podeszła do niego i powiadomiła, ze bierze 1000 dolarów zawizytę.> Mężczyzna bez wahania sięgnął do kieszeni i podał jej dziesięć studolarowych banknotów. Oboje poszli do pokoju na górę, na godzinkę.> Następnej nocy przyszedł znowu i poprosił Klaudię o zniżkę.> Klaudia wyjaśnia mu, ze rzadko zdarza się tutaj, żeby ktoś wracał drugą noc z rzędu i że nie może dać mu zniżki. Stawka pozostała ta sama: 1000 dolarów.> Mężczyzna znów wręczył jej gotówkę i znowu poszli na pięterko....> Kiedy przyszedł następnej nocy, nikt nie mógł w to uwierzyć? Ponownie wręczył Klaudii 1000 dolarów gotówką i znowu poszli na pięterko....> Gdy minęła godzina, Klaudia spytała go:> - Skąd jesteś? Nikt wcześniej nie żądał moich usług trzy noce zrzędu...????? ?> - Z Filadelfii - odpowiedział mężczyzna.> - Naprawdę!? Mam tam rodzinę - odrzekła.> - Tak wiem - odparł mężczyzna - Twój ojciec umarł, a ja jestem adwokatem Twojej siostry. Prosiła mnie, żebym przekazał Ci Twoje3000 dolarów spadku...??????> > MORAŁ Z TEJ HISTORYJKI:> trzy rzeczy są w życiu pewne:> 1. Śmierć.> 2. Podatki.> 3 I to, ze adwokat Cię wydyma ... :-) 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 > 2. Podatki. Ale tu nie było nic o podatkach No chyba że sugerujesz iż Klaudia odprowadziła Podatki od świadczonych usług ale to by trzeba najpierw zalegalizować 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 O podatkach nie trzeba pisać, żeby wiedzieć że są pewne jak cała reszta ale zalegalizować prostytucję zamiast podnosić podatki by mogli Przychodzi 90 letnia staruszka do sex-shopu i mówi: - Poproszę ten wibrator! - Proszę pani - odpowiada sprzedawca - lepiej by babcia do kościółka poszła pomodlić się... - Ale ja chodzę, chodzę, synku! Tylko już nie mam się z czego spowiadać. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Spotykają się trzy rozwódki. Pierwsza opowiada Amerykanka:- Jak mnie John zdradził pierwszy raz, to kazałam przepisać na siebie połowę majątku. Jak mnie zdradził drugi raz to kazałam przepisać na siebie drugą połowę majątku. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam bo mężczyzna bez majątku jest nic nie warty.Opowiada Rosjanka:- Jak mnie Sasza zdradził pierwszy raz to poszłam do komitetu miejskiego partii i dostał naganę. Jak mnie zdradził drugi raz to poszłam do komitetu wojewódzkiego i zabrali mu legitymację partyjną. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam, bo mężczyzna bez legitymacji partyjnej jest nic nie warty.Opowiada Polka:- Jak mnie Kazik zdradził pierwszy raz to ja się puściłam 2 razy. Jak mnie zdradził drugi raz to ja się puściłam 4 razy. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam, bo k**wy ze mnie robił nie będzie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Rozmawiają dwie gospodynie domowe.Jedna pyta drugiej :próbowałaś anala? Nie ,odpowiada druga ,ciągle piorę w dosi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Zyygy to jest starsze niż Ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Zyygy to jest starsze niż Ty Bez przesady, takie stare nie jest, ale faktycznie nówka sztuka to to nie jest Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no właśnie... żeś się nie PO PISał 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 he he. wiem ale nie miałem nic ze szczawiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzwoni facet do sejmu: -Witam, chciałbym zostać posłem. -Poje*any pan jest? -Tak, a jakieś inne kwalifikacje są potrzebne? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 http://cropp.pl/404 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 no i? klikam w pierś i nic... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Może nie każdy widział. Jak patrzę za okno to właśnie takie zabawy mi się marzą: A tu coś nowszego, pokazującego że śnieg może się przydać: Edytowane 22 Marca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 bardziej w tym 2 filmie uśmiałem się z komentarzy "I can do that, hold my beer.." i 2 - mistrz: "My beer can do that, hold me" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przychodzi młoda dziewczyna do lekarza i mówi, że pszczoła wleciała jej do pochwy. Lekarz na to: - Znam tylko jedną metodę - posamaruję swojego penisa miodem i ją wywabię. Dziewczyna:- No ale ja jeszcze dziewica, nie chce tak stracić dziewictwa ... ale jak mus to mus tylko proszę delikatnie Lekarz powoli wkłada i wyjmuje po minucie zaczyna ją r*chać z całych sił Dziewczyna: Przestań, co Ty robisz ?!?! Lekarz: Zmiana planów - zgniotę k***e! Na dzień dobry 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Lekarz: Zmiana planów - zgniotę k***e! Na dzień dobry nic dodać nic ująć HA ha ha 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Stoi przy drodze bezdomny, nazywany w Rosji Bomżą i łapie okazję.Oczywiście nikt się nie zatrzymuje, aż nagle staje piękny Merc. Opuszcza sięciemna szyba i Nowy Ruski pyta:- Gdzie ty śmierduchu jedziesz?- Do Moskwy.- No przecież nie wsadzę ciebie zasrańcu do mojego pięknego auta ze skórzanątapicerką, całą mi za**biesz.- Dam ci 15 kafli jak mnie podrzucisz.Ruski myśli. W końcu pranie tapicerki to najwyżej ze dwie stówy...- No dobra, to wsiadaj.Bomża wsiada. Za chwilę mówi do Ruskiego:- Daj mi papierosa.- Chyba Cię poje**ło!- Dam ci 5 kafli.Ruski myśli, no w końcu za 1 papierosa 5 tysiączków... Masz ku**sie i zadławsię!Za chwilę Bomża mówi: Zrobiłbyś mi laskę. Dam ci 20 kafli.Ruski wkur**ł się straszliwie, ale myśli: w sumie nikt nie zobaczy... Ch** mu w d*pę, 20 kafli piechotą nie chodzi!Zjeżdża na bok, Bomża zdejmuje obsikane prześmierdłe spodnie. Ruski mu obciągaz obrzydzeniem. Bomża zaciąga się dobrym papierosem i pełen zadowolenia z nostalgią w głosie mówi:- Kur**, w życiu się tak nie zadłużyłem... DOBRANOC Edytowane 25 Marca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Lecą dwa świetliki wczesnym wieczorem.Zobaczyły światełko w trawie,jeden do drugiego: zobacz jaka laska ,lecę zakręce się koło niej to nie potrwa długo.Poleciał po chwili słychać straszny krzyk i świetlik wraca trzymając się za to co świetliki mają.Ten drugi pyta:co nie dała?.... NIE ,TO PET Starszy pan przychodzi do przybytku pod czerwoną latarnią i prosi burdelmamę o panią co "robi to stojąc na głowie" .Burdelmama oburzona mówi do niego: Panie w pana wieku takie sztuki nie wstyd Panu?!!! Jakie sztuki Pani to konieczność kiedyś wpychałem a teraz muszę wpuszczać!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Co to jest czerwone i często staje Tranwaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Hej Tranwaj Masz zadatki na mistrza forum, przysięgam. Uwielbiam czytać Twoje posty, za każdym razem kiedy myślę, że już niczym mnie nie zaskoczysz, nagle jednak dajesz radę Powiedz mi jeszcze czy "tranwaj" to jest takie samo coś jak "aftobus" tylko, że po torach? Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Skoro to dział humor.... Kapselku, zainwestuj w coś takiego http://allegro.pl/moj-pierwszy-slownik-ortograficzny-super-nowosc-i3128787456.html Uwierz, że naprawdę przyda Ci się w życiu :) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi