Skocz do zawartości

Humor +18

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aidekk dobry pomysl:-) prosty banalny nawet a może uchronic od pstrykania tych fotek.

Opublikowano

Prosty i niezgodny z prawem. Za to można dostać więcej niż za fotkę ;P (ale to nie na ten wątek dyskusja)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Prosty i niezgodny z prawem. Za to można dostać więcej niż za fotkę ;P (ale to nie na ten wątek dyskusja)

Zawsze mozna zwalic na Czesia :biggrin:

Dołączona grafika

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Opublikowano

- Mamo, dlaczego moja kuzynka ma na imię Róża?[/font]

- Ponieważ ciocia lubi kwiaty.[/font]

- Acha... A ty, mamo, co lubisz?[/font]

- Wacuś, przestań zadawać głupie pytania.[/font]

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wg statystyk:

10% kobiet uprawiało sex w pierwszej godzinie swojej pierwszej randki

20% mężczyzn odbyło stosunek w jakimś zaskakującym miejscu

36% kobiet akceptuje nagość

45% kobiet preferuje ciemnych mężczyzn z niebieskimi oczami

45% kobiet ma doświadczenia z seksem analnym

70% kobiet preferuje poranny sex

80% mężczyzn nie uczestniczyło w relacjach homoseksualnych

90% kobiet lubi sex w lesie

99% kobiet nigdy nie kochało się w biurze

Wnioski: Statystycznie rzecz biorąc, łatwiej o stosunek analny, wczesnym rankiem, z nieznajomą kobietą, w lesie - niż o udany sex w biurze pod koniec dnia.

Morał: Nie zostawaj do późna w pracy. Nic dobrego Ci się tam nie przydarzy!

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Można powiedzieć, że zalicza się ten filmik do humoru, ze względu na tzw.ironię losu :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

fajne :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

ciekawe jaki miała tankpad hehehe

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

chętnie bym się zamienił z tym tankpadem :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

chętnie bym się zamienił z tym tankpadem :biggrin:

:biggrin: cos w tym jest hehe

Opublikowano

Wg statystyk: 10% kobiet uprawiało sex w pierwszej godzinie swojej pierwszej randki

20% mężczyzn odbyło stosunek w jakimś zaskakującym miejscu

36% kobiet akceptuje nagość 45% kobiet preferuje ciemnych mężczyzn z niebieskimi oczami

45% kobiet ma doświadczenia z seksem analnym 70% kobiet preferuje poranny sex

80% mężczyzn nie uczestniczyło w relacjach homoseksualnych

90% kobiet lubi sex w lesie

99% kobiet nigdy nie kochało się w biurze

Wnioski: Statystycznie rzecz biorąc, łatwiej o stosunek analny, wczesnym rankiem, z nieznajomą kobietą, w lesie - niż o udany sex w biurze pod koniec dnia. Morał: Nie zostawaj do późna w pracy. Nic dobrego Ci się tam nie przydarzy!

za***iste, aż musiałem rano wysłać swojej kobicie jako, że zdarza jej się zostawać po godzinach :biggrin:

A filmik z Kawasaki Ninja Suchego... cóż... podeślę znajomym. Jeśli ktoś nie lubi jeszcze motocyklistów to panią z filmu na pewno polubią :biggrin:

Suchy, czy da się coś zrobić z cytowaniem? Jeśli cytujesz (w moim przypadku selektywnie) to tekst, który cytujesz się rozwala. Przykład wyżej - tekst Scotiego. Usunęło mi z niego wszystkie entery. Może by się dało zrobić, żebym nie musiał tego ręcznie poprawiać?

A tu coś ode mnie:

http://kwejk.pl/obrazek/1247217/typowa-rozmowa-z-dziewczyna.html

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano
:DD

jakie znajome te fochy..

coś mi się wydaje że ktoś czyta moje gg i smsy hehe ;-)

Opublikowano

no coś Ty :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Rozmawiają siostry Williams:

-Wiesz, trener chyba wsypuje mi coś do jedzenia, bo mi włosy rosną w dziwnych miejscach...

-Tak? Np. gdzie?

-Np. na jajach.....

Umarłem xD

motorcycle.gif
Opublikowano

Ty to wulgarny jesteś ;)

Opublikowano

Dość osobliwy humor, ale wielce mnie to bawi :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra d*pa z tego kasku :biggrin:

Opublikowano

I gdzie byś nie pojechał to każdy Cię pozna, lepsze od irokeza na kasku :biggrin: