Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Pit71 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Zagadka pseudonimu artystycznego (Wurst) rozwiązana. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Pit71 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konrad - Michał Opublikowano 14 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) http://www.maxior.pl/film/169494/piekno-zycia ------------- Seksualna pozycja "na byka":Zaczynasz seks z żoną na podłodze, od tyłu w pozycji "na pieska". Po chwili kładziesz się na niej przylegając całym ciałem i cicho szepczesz jej doucha: "To ulubiona pozycja mojej sekretarki".Potem trzeba utrzymać się 8 sekund Edytowane 14 Maja 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Suchy-wolk Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rebel Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Staje nagi facet przed lustrem. Długo ogląda wymiętą, nieogoloną twarz, spogląda na zarośnięty jak u małpy tors, obwisłe mięśnie, rzadkie włosy, patrzy w swojeczerwone oczy... Potem kieruje wzrok w bok lustra, gdzie widać odbicie leżącej w łóżku pięknej dziewczyny. Facet jeszcze raz spogląda na siebie i mruczy:- Ku*wa, jak można do tego stopnia kochać pieniądze... 0 Cytuj Live slow!!!
Sebol Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Córka pyta się mamy:-Mamo, mogę iść na dyskotekę?-Tak, tylko uważaj na Szybkiego Bill`aCórka bawi się na imprezie, podchodzi do niej jakiś koleś i mówi:-Cześć, jestem Szybki Bill, rozkracz nóżki-Nie, bo mi wsadziszNa co Bill:-Rozkracz, bo wyciągnąć nie mogę 1 Cytuj
Rebel Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=moWeryJjRNM 1 Cytuj Live slow!!!
sasayaku4 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Przychodzi facet do lekarza.- Panie doktorze, sikam alkoholem.- Dziwne - mówi lekarz biorąc do ręki szklaneczkę.- Proszę tu nasikać.Po chwili lekarz wącha napełnioną szklaneczkę i stwierdziwszy, że pachnie alkoholem wypija jej zawartość.- Nieprawdopodobne! Prawdziwy alkohol! Spróbujmy jeszcze raz!Po raz drugi szklaneczka napełnia się, a lekarz wypija jej zawartość.- Wie pan co? No to na trzecią nóżkę!Facet :- O, nie! Tym razem, to już z gwinta! www.alanex-radom.pl Edytowane 19 Czerwca 2015 przez sasayaku4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rescuer Opublikowano 18 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Motocykl Honda – najpopularniejszym sprzętem jest CBR 600, szczególnie czerwona, określany mianem motoru dla gejów... Cała reszta jest jak najbardziej spoko.No k**wa ;/ 5 Cytuj
Pit71 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Piotr Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Dziewczyna z dobrego domu uprawia sex grupowy. - Heniek, przypal papierosa i podaj mi. Heniek podaje Jankowi, Janek Adamowi, a Adam tej dziewczynie. A ona na to: - Gdyby moja mama wiedziała, że palę papierosy... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi