RyjekOcw Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Jam jest za 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 to kiedy idziemy moze w piatek wieczorem:D 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Można 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 no to jeszcze pogadamy i lecimy:D robic ankiete:D 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ale kamerę trzeba jeszcze skolowac 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 to juz akurat najmniejszy problem:D:D szczegoly to juz drobnostka wazne zeby byly checi i kobitki do ankiety:D:D 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Chętne napewno się znajdą 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
JAKUBKO Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Suchy-wolk Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 http://www.rollingstone.com/videos/new-and-hot/duck-sauce-big-bad-wolf-20111024 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
TMiN Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Przychodzi mąż do lekarza i mówi: - Panie doktorze nasze małżeństwo jest bardzo udane, niczego nam nie brakuje, ale... Nasze stosunki seksualne są do niczego, żona nie ma orgazmów a i ja podchodzę do seksu ozięble. Na to lekarz po chwili zadumy: - Wie pan co, trzeba wynająć murzyna, który podczas waszego stosunku będzie tańczył nago w pokoju. Małżonek zrobił jak zalecił lekarz. Kocha się z żoną a murzyn tańczy nago w pokoju. Kochają się, kochają, a efektów nie ma. Nagle zdenerwowany małżonek wstaje i do murzyna: - Teraz ty będziesz posuwał moją żonę,a ja będę tańczył. Murzyn się zgodził. Po kilku chwilach: działa! żona krzyczy, orgazmy jeden po drugim, a mąż na to: - Widzisz murzyn, tak się kuna tańczy!!!!! 1 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 GENIALNY FILMIK Kto widział Herkulesa musi to obejrzeć 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Przychodzi Jasiu do apteki i krzyczy- Poproszę prezerwatywy- Po pierwsze, o takich sprawach mówi się po cichu. Po drugie, nie mamy prezerwatyw. A po trzecie, musisz powiedzieć, jaki rozmiar tata nosi.- Po pierwsze, pani w szkole nauczyła mnie mówić głośno i wyraźnie. Po drugie, to nie prezerwatywy dla taty tylko dla mamy. A po trzecie, potrzebne jej różne rozmiary, bo jedzie do sanatorium 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
RyjekOcw Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Dlaczego Małgosia spadła z huśtawki ? Bo nie miała rączek 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
JAKUBKO Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
adany_76 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Przez pustynię jedzie na wielbłądzie bardzo spragniony seksu mężczyzna. Po kilku dniach marzeń seksualnych doszedł do wniosku, iż dłużej nie wytrzyma. Zatrzymał się, zsiadł z wielbłąda i postanowił biedne zwierzę wykorzystać. Podchodzi, rozpina rozporek i..... nie może dosięgnąć, gdyż wielbłąd jest zbyt wysoki. Usypuje więc naprędce kupkę piasku, rozpina rozporek i... wielbłąd odchodzi 2 metry dalej. Więc mężczyzna ponownie usypuje kupkę piasku, rozpina rozporek i sytuacja się powtarza. Po kilku próbach mężczyzna patrzy przed siebie i widzi piękną, roznegliżowaną, ponętną, seksowną i podniecającą Arabkę, która podchodzi do niego i mówi:- Panie mój, zrobię dla ciebie wszystko za łyk wody! Proszę!Po krótkim zastanowieniu mężczyzna rozpina rozporek i mówi:- Potrzymaj mi tego cholernego wielbłąda!!Jaki mięsień najbardziej pracuje podczas stosunku płciowego?- Mięsień odbytu - żeby nie zesrać się ze szczęścia.Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.Pierwsza mówi: - Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka.Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka.Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku.Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się - co ci się stało?Ona odpowiada:- Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię:- Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka - jak Zenek i Franek... 1 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
JAKUBKO Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 3 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Muodyv6 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Przychodzi wielki jak tur, napakowany, cały w dziarach, kierowca polskiego TIR'a do domu publicznego.Burdel-mama prawie zemdlała jak go zobaczyła.Długo się zastanawiała czy dać mu jakąś swoją dziewczynę.Ale myśli sobie:- pieniądz to pieniądz, osobiście go przyjmę.Na wszelki wypadek wzięła jednak dwa pudełka wazeliny.Polski kierowca TIR'a zaczyna się rozbierać. Zdejmuje t-shirt'a, a tam muskuły jak uPudzianowskiego, tors jak u Schwarzenegera.Burdel-mamę ogarnął strach jak go da radę obsłużyć. Otwiera więc pudełko wazeliny iw pośpiechu smaruje się miedzy nogami. Kierowca TIR'a ściąga następnie spodnie - trach! A tam uda jak filary mostu.Burdel-mama już w totalnym szoku, więc dawaj dalej smarować się wazeliną między nogami.Kierowca zdejmuje slipy, a tam trach - pała jak u słonia!Burdel mama prawie zemdlała i w przypływie rozpaczy otworzyła i zużyła w całości drugie pudełko wazeliny.Na to kierowca TIR'a wyciąga długi łańcuch i owija nim swoją pałę mówiąc:- co jak co, ale w taką ślizgawicę bez łańcuchów nie pojadęŻona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co maż ... -Nie chce mi sie Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mna nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami ... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzien Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy sie żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i odrazu: -Co co zawsze Panie Andrzeju? Zona juz zdenerwowana robi wyrzuty męzowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i...został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten odrazu za nia, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca sie taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej ku*** nie wieźliśm 0 Cytuj
dario29 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Ku przestrodze:Dedykuję wszystkim ''pewniakom'' na drodze [+18]Hm.Daje do myślenia 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?Lekarz:- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?- Leżysz pan koło nory i wyjesz! 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Suchy-wolk Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 3 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nauczycielka pierwszej klasy, pani Magda, miała ciągle kłopoty z jednym z uczniów. Nauczycielka spytała:- Jasiu, o co chodzi? Jasiu odpowiedział:- Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że ja też powinienem być w trzeciej klasie. Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrowi całą sytuację.Dyrektor powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie, będzie musiał wrócić do pierwszej klasy. Jasio zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor: - Ile jest 3X3?Jasiu:- 9.Dyrektor: - Ile jest 6X6?Jasiu: - 36.I Jasio odpowiadał na każde pytanie, które wymyślił dyrektor, uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na panią Magdę i powiedział: - Myślę że Jasio może iść do trzeciej klasy.Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań. Zarówno dyrektor jak i Jasio zgodzili się. Pani Magdaspytała:- Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? Jasio po chwili: - Nogi.Pani Magda: - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam? Jasio: - Kieszenie.Pani Magda: - Co zaczyna się na "k", kończy na "s", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn? Jasio: - Kokos.Pani Magda: - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące? Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, chłopiec odpowiedział: - Guma do żucia.Pani Magda: - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc a pies na trzech nogach? Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać, Jasio powiedział: - Podaje dłoń.Pani Magda: - Teraz zadam kilka pytań z serii "kim jestem?" Jasio: - Ok.Pani Magda: - Wkładasz we mnie swój drąg, przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie. Jasio: - Namiot.Pani Magda: - Palec wchodzi we mnie, bawisz się mną kiedy się nudzisz. Drużba ma mnie zawsze pierwszy. Jasio: - Obrączka ślubna.Pani Magda: - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze. Jasio: - Nos.Dyrektor westchnął z ulgą: - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
JAKUBKO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja mam tylko te zwykłe na stanie nie dochrapałem się jeszcze tych 3D 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
jaquzie Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 tylko nie pokazujcie plecaczkom http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://allegro.pl/Sh...item=1970677607 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi