pafcio Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 czym się różni wędkarstwo od orgii--- wędkując niewiele złapiesz a podczas orgii wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ostatnio zagadała do mnie płeć kuchenna na portalu randkowym. Przebieg wiadomości wyglądał mniej więcej tak :- hej fajniutki, zainteresowało mnie to jak się opisałeś, a dokładniej to że w związkach jesteś jak czekolada czyżbyś był słodki i gorący? - niee Czarny, gorzki, z procentami, weźmiesz mnie do ust, a potem wejdę ci w d*pę Jakoś potem nie odpisała Nie lubi anala? Zajumane z sadistica 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 VII. Nie kradnij . od 0:37s http://youtu.be/dJcd-bBG2AY 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 VII. Nie kradnij . od 0:37s http://youtu.be/dJcd-bBG2AY Nic tylko miec wypasione moto w Brazylii bankowo na pierwszym skrzyzowaniu masz giwere przy łbie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Z pozdrowieniami dla wszystkich rzęchistów http://mendok1993.wrzuta.pl/audio/8OUtVApynAU/kyllore_-_ogar_jaskrawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 http://dziwnekomiksy.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Z dedykacją dla Sebola ))) Przyszedł majster po weekendzie. Twarz spuchnięta prawie wszędzie Śmieje się z niego drużyna, bo potwornie gęba sina... "Pewnie zbiła majstra żona, bo zupa była za słona." Majster w końcu podkurwiony: "Tak, to sprawka mojej żony" "Lecz nie był to żaden wałek, ale mrożonki kawałek." " Może byś pan to opisał... W łóżku żeś się pan nie spisał?" "Winna była moja żona (*) bo gdy stała pochylona, w sukieneczce w małe kwiatki wypinając swe pośladki, przy lodówce pupcią kręcąc, moje zmysły mocno nęcąc, taką żądzą zapałałem, że się nie pohamowałem. Sukienkę majtki ściągnąłem i od tyłu sex zacząłem. Gdy tak w najlepsze ciupciałem w łeb kurczakiem otrzymałem..." "Co? Żona od tyłu nie lubi? może preskę majster zgubił?" "Od tyłu nie lubi? Z preską?" "Lubi bardzo, lecz nie w Tesco..." Edytowane 31 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Próbował ktoś skittels?? http://www.youtube.com/watch?v=P7zWdhomLAA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Tak jakby ktoś nie znał może przypadkiem http://www.albinoblacksheep.com/flash/fuckhergently Edytowane 4 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Z dedykacją dla Sebola ))) Przyszedł majster po weekendzie. Twarz spuchnięta prawie wszędzie Śmieje się z niego drużyna, bo potwornie gęba sina... "Pewnie zbiła majstra żona, bo zupa była za słona." Majster w końcu podkurwiony: "Tak, to sprawka mojej żony" "Lecz nie był to żaden wałek, ale mrożonki kawałek." " Może byś pan to opisał... W łóżku żeś się pan nie spisał?" "Winna była moja żona (*) bo gdy stała pochylona, w sukieneczce w małe kwiatki wypinając swe pośladki, przy lodówce pupcią kręcąc, moje zmysły mocno nęcąc, taką żądzą zapałałem, że się nie pohamowałem. Sukienkę majtki ściągnąłem i od tyłu sex zacząłem. Gdy tak w najlepsze ciupciałem w łeb kurczakiem otrzymałem..." "Co? Żona od tyłu nie lubi? może preskę majster zgubił?" "Od tyłu nie lubi? Z preską?" "Lubi bardzo, lecz nie w Tesco..." dzięki padłem ))))) żona też się uśmiała super:) Edytowane 5 Listopada 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a propos zbliżających się mikołajek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dwóch pedałów zabawia się ze sobą.Jeden z nich mówi muszę wyjść na chwilę ty tu czekaj i nic nie rób. Po chwili wraca, a tam cały pokój zaspermiony ,miałeś czekać na mnie zwraca się z pretensją . Przecież nic nie robiłem, tłumaczy drugi. Nie , to skąd to wszystko ?! PRYKNĄŁEM!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @MaRRcin czemu nam to robisz?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @MaRRcin czemu nam to robisz?! a co nie podobaja Ci sie jamniki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 a co nie podobaja Ci sie jamniki? Jamniki jamnikami, ale to jest jakiś morświn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 http://youtu.be/QLsZxpmjjHI 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chłopczyk odwraca się do lekarza z grymasem na twarzy i mówi:Panie doktol na pewno plostatę sprawdza się siusiakiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzieciak na TS za***isty, mało się nie posikałem jak rudego trollował 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Just Fck everything I dont even give a fck about giving no fck...mistrzostwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że nie dotrwa do rana. Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczek czekoladowych zrobionych przez żonę. Ostatkiem sił wydobył się z lóżka i czołga się do kuchni. Zapach tych ciasteczek przypominał mu dziecinstwo, on wiedział, że zasmakuje ich po raz ostatni. Wczołgał się do kuchni i widzi jak jego żona przygotowuje te ciasteczka, o których teraz marzył. Ostatnimi siłami siegnął po jedno i w tym momencie żona zdzielila go ścierką mówiąc: - Zostaw k**wa, to na stypę ! 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Była robota ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wraca syn z pracy do domu, otwiera drzwi do swojego pokoju, patrzy, a tam jego ojciec leży goły na nagiej kobiecie i trzyma głowę między jej piersiami. Zbulwersowany tym widokiem krzyczy na starego: - ojciec, co ty do cholery robisz?! A ojciec ze stoickim spokojem odpowiada: - Jak to co? Słucham muzyki. - Co ty zaś pieprzysz?! Odpowiada syn. - Nie wierzysz, to ściągaj gacie, kładź się na niej i wkładaj głowę między cycki. Syn chwilę pomyślał i tak zrobił. Po jakimś czasie syn woła: - ojciec, nie słyszę żadnej muzyki! A ojciec mu na to: - Ha, bo "dżeka" nie włożyłeś. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 http://demotywatory.pl/4249873/Nawet-to-co-kochamy 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi