LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Obieg wody w przyrodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zagadka pseudonimu artystycznego (Wurst) rozwiązana. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konrad - Michał Opublikowano 14 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) http://www.maxior.pl/film/169494/piekno-zycia ------------- Seksualna pozycja "na byka":Zaczynasz seks z żoną na podłodze, od tyłu w pozycji "na pieska". Po chwili kładziesz się na niej przylegając całym ciałem i cicho szepczesz jej doucha: "To ulubiona pozycja mojej sekretarki".Potem trzeba utrzymać się 8 sekund Edytowane 14 Maja 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Staje nagi facet przed lustrem. Długo ogląda wymiętą, nieogoloną twarz, spogląda na zarośnięty jak u małpy tors, obwisłe mięśnie, rzadkie włosy, patrzy w swojeczerwone oczy... Potem kieruje wzrok w bok lustra, gdzie widać odbicie leżącej w łóżku pięknej dziewczyny. Facet jeszcze raz spogląda na siebie i mruczy:- Ku*wa, jak można do tego stopnia kochać pieniądze... 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Córka pyta się mamy:-Mamo, mogę iść na dyskotekę?-Tak, tylko uważaj na Szybkiego Bill`aCórka bawi się na imprezie, podchodzi do niej jakiś koleś i mówi:-Cześć, jestem Szybki Bill, rozkracz nóżki-Nie, bo mi wsadziszNa co Bill:-Rozkracz, bo wyciągnąć nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=moWeryJjRNM 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Przychodzi facet do lekarza.- Panie doktorze, sikam alkoholem.- Dziwne - mówi lekarz biorąc do ręki szklaneczkę.- Proszę tu nasikać.Po chwili lekarz wącha napełnioną szklaneczkę i stwierdziwszy, że pachnie alkoholem wypija jej zawartość.- Nieprawdopodobne! Prawdziwy alkohol! Spróbujmy jeszcze raz!Po raz drugi szklaneczka napełnia się, a lekarz wypija jej zawartość.- Wie pan co? No to na trzecią nóżkę!Facet :- O, nie! Tym razem, to już z gwinta! www.alanex-radom.pl Edytowane 19 Czerwca 2015 przez sasayaku4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rescuer Opublikowano 18 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Motocykl Honda – najpopularniejszym sprzętem jest CBR 600, szczególnie czerwona, określany mianem motoru dla gejów... Cała reszta jest jak najbardziej spoko.No k**wa ;/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dziewczyna z dobrego domu uprawia sex grupowy. - Heniek, przypal papierosa i podaj mi. Heniek podaje Jankowi, Janek Adamowi, a Adam tej dziewczynie. A ona na to: - Gdyby moja mama wiedziała, że palę papierosy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi