Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dwóch generałów - desantowiec i czołgista, przechwala się, który ma odważniejszych żołnierzy, w końcu jeden z nich mów - no dobra, to ja Ci pokażę, że umnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz: - Szeregowy! Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy -Tak jest! -Widzicie ten czołg? -Tak jest! - Powstrzymajcie go własnym ciałem! - Pojebało Cię? Przecież by mnie k**wa zmiażdżył! A Generał obraca się do kumpla i mówi - Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Jak bedziecie jechać na urlop pamiętajcie, że są miejsca nie wskazane do kąpieli Link do instrukcji : Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak bedziecie jechać na urlop pamiętajcie, że są miejsca nie wskazane do kąpieli Szara, będzie mi się to śnić po nocach 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Agatka rozumiem, że to kwestia poszukiwania mieszkania na już tak cię nastraja Szara, będzie mi się to śnić po nocach zaraziła się od Roolanda i Barta 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ale, że co? Was to nie bawi ?? Obrażasz mój gust to są jedne z moich ulubionych kreskówek Chłopaki przecież to takie życiowe jest. Nie wiem czemu Zebre to tak zdegustowało. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) zaraziła się od Roolanda i Barta od razu wszystko na nas... ludzie zwyczajnie przy nas stają się sobą bo tak to przy innych muszą uważać na to co robią i mówią Edytowane 26 Czerwca 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Dokładnie, a wy to dobre chłopaki i akceptujecie wszytskich jak leci, takie...Matki Teresy Forum. :D Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie wiem czemu Zebre to tak zdegustowało. Nie zdegustowało, tylko przeraziło Omijam te bajki szerokim łukiem, za bardzo tyrają głowę - i to mają wspólnego z Rolandem i Bartem 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) ... za bardzo tyrają głowę - i to mają wspólnego z Rolandem i Bartem jednym słowem nie możesz przestać o nas myśleć, tak? To własnie miałaś na myśli? ...a wy to dobre chłopaki i akceptujecie wszytskich jak leci, takie...Matki Teresy Forum. :biggrin: wiadomo zaraziła się od Roolanda i Barta My nie zarażamy, serio, mam gdzieś stosowne zaświadczenia Pozdrawiam Edytowane 26 Czerwca 2013 przez bart (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koło ratunkowe zapadnie mi w pamięć :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 My nie zarażamy, serio, mam gdzieś stosowne zaświadczenia Pozdrawiam Show me 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 zaraziła się od Roolanda i Barta :shock3: Bestka, a czym ja się miałam od nich zarazić...? Zaraz się dowiem o czymś, o czym wcale nie chce wiedzieć Show me mnie też! 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bestka, a czym ja się miałam od nich zarazić...? Zaraz się dowiem o czymś, o czym wcale nie chce wiedzieć nie ty tylko Agata 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 nie ty tylko Agata Przecież mają zaświadczenie..... Nie wierzysz IM?? Szczepione chłopaki, niczym się nie zaraże a na pewno nie pozuciem humoru bo to juz mam wrodzone 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie wierzę, na forum jest osoba i to dziewczyna, która nas broni ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dla wyjaśnienia tym co mnie nie znają, zupełnie nie rozumiem tych wszystkich wypowiedzi naszych kolegów i koleżanek, ja jestem serio uroczym, szarmanckim i niespotykanie uprzejmym gościem. Wszystko co tutaj wypisują to oszczerstwa i pomówienia Przecież mają zaświadczenie..... Nie wierzysz IM?? Szczepione chłopaki, niczym się nie zaraże a na pewno nie pozuciem humoru bo to juz mam wrodzone Słuchajcie tylko Szarej, jako jedyna mówi prawdę mimo, że żuje humor i ma to wrodzone Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rol odsyłam Cie do pt. 12. Ostatnie zdanie 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dla wyjaśnienia tym co mnie nie znają, zupełnie nie rozumiem tych wszystkich wypowiedzi naszych kolegów i koleżanek, ja jestem serio uroczym, szarmanckim i niespotykanie uprzejmym gościem. Wszystko co tutaj wypisują to oszczerstwa i pomówienia spadłam z krzesła! 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 spadłam z krzesła! don't woryy szarmancki i niespotykanie uprzejmy Bart z chęcią rozmasuje potłuczone części ciała ;P 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dla wyjaśnienia tym co mnie nie znają, zupełnie nie rozumiem tych wszystkich wypowiedzi naszych kolegów i koleżanek, ja jestem serio uroczym, szarmanckim i niespotykanie uprzejmym gościem. Brakuje mi tu jeszcze tylko, że wyjątkowo skromnym 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Brakuje mi tu jeszcze tylko, że wyjątkowo skromnym Dzięki, pisałem na szybko i faktycznie zapomniałem dodać Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie wiem czy było http://www.cda.pl/video/5100753/Seks-na-motorze- 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi