PawelSkoczek Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Witajcie, Na pewno wielu z Was jeździło już Hondą Africa. Zastanawiam się nad zakupem tej maszyny. Jakie macie doświadczenia i spostrzeżenia? Lepiej dct czt manual? Przyznam że nigdy dotąd nie jeździłem motocyklem z dct ale czytając różne opinie jestem mocno zainteresowany tą hondą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajmon Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Pytałeś na forum Africa? Pewnie więcej osób przerabiało temat: http://africatwin.com.pl/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelSkoczek Posted March 31, 2019 Author Report Share Posted March 31, 2019 Zapytam ale myślałem że może tutaj też znajdę jakieś opinie Myślę o wyjeździe turystycznym gdzie będę mógł przetestować tą maszynę. Jest troche firm na rynku które jeżdżą po Hiszpanii i Portugalii. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Ja miałem tylko jazdę testową z DCT i po około 15 minutach przyzwyczajania byłem tym zauroczony. Tylko, że nawet 2h jazdy to za mało aby się o niej obiektywnie wypowiedzieć. Ponoć komputer pokładowy (i skrzynia) uczą się kierowcy i praca DCT po jakimś czasie jest inna niż w motocyklu, który wyjechał z salonu. Zakładam, że internety prześledziłeś i takie filmy oglądałeś:https://www.youtube.com/watch?v=O3PuTbez1lc 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelSkoczek Posted April 3, 2019 Author Report Share Posted April 3, 2019 Tak. Szukałem już wszędzie👌 i jak dotąd słyszałem same pozytywne opinie na temat tego motocykla. Nie tylko w dct. Na pewno masz rację że 2 h to za mało ale chyba pierwsze co zrobię to też umowie się na jazdę testową. Dzięki za odpowiedź 😉 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts