marcinsu Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Cześć, Chciałbym w najbliższym czasie kupić pierwszy motocykl - sporta 600 -750. Jako że nie bardzo się znam i nie umiem ocenić stanu oraz dokonać odpowiedniego wyboru, chciałby poprosić jakaś osobę o pomoc. Myślałem na pierwsze kupić Honde CBR 600 jakąś dość nową, ale kolega trochę ostudził moje zamiary z uwagi że wcześniej nie jeździłem i szkoda byłoby zniszczyć drogi motocykl. Chciałbym kupić coś mało awaryjnego. Kolega wspominał że fajna maszynką jest również Triumph Daytona 675. Oczywiście za pomoc i sprawdzenie motocykla zapłacę. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o pw, odpisze / oddzwonię. Jestem z Łodzi - dąbrowa. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Hej, Napisz do kolegi @Kastomek Parę osób już mu zawdzięcza dobre rady i oględziny. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsu Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Hej, Może znajdzie się jeszcze jakaś osoba? Tomek pewnie nie ma czasu i niestety wszystko co mu podesłałem już zostało sprzedane Teraz szukając doradztwa przed zakupem trafiłem na jego wątek w którym mówi o zawieszeniu oględzin Jeśli ktoś zna osobę to bardzo proszę o namiary. Sam niestety nie zdecyduję się na zakup w ciemno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi