marcinsu Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Cześć, Chciałbym w najbliższym czasie kupić pierwszy motocykl - sporta 600 -750. Jako że nie bardzo się znam i nie umiem ocenić stanu oraz dokonać odpowiedniego wyboru, chciałby poprosić jakaś osobę o pomoc. Myślałem na pierwsze kupić Honde CBR 600 jakąś dość nową, ale kolega trochę ostudził moje zamiary z uwagi że wcześniej nie jeździłem i szkoda byłoby zniszczyć drogi motocykl. Chciałbym kupić coś mało awaryjnego. Kolega wspominał że fajna maszynką jest również Triumph Daytona 675. Oczywiście za pomoc i sprawdzenie motocykla zapłacę. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o pw, odpisze / oddzwonię. Jestem z Łodzi - dąbrowa. Pozdrawiam. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Hej, Napisz do kolegi @Kastomek Parę osób już mu zawdzięcza dobre rady i oględziny. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
marcinsu Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Hej, Może znajdzie się jeszcze jakaś osoba? Tomek pewnie nie ma czasu i niestety wszystko co mu podesłałem już zostało sprzedane Teraz szukając doradztwa przed zakupem trafiłem na jego wątek w którym mówi o zawieszeniu oględzin Jeśli ktoś zna osobę to bardzo proszę o namiary. Sam niestety nie zdecyduję się na zakup w ciemno. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi