fixman Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kosmaty dzieki za gościnę było bardzo miło do nexta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 LIDLa za te 3 sprzedane prostowniki ja kupiłem go 2 lata temu w Lidlu za 60 PLN - najlepiej wydane pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kosmaty teraz będzie przez tydzień się chipsami żywił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Biedny Scyzer tylko po piwko pojechał do sklepu, a wylądował na drugim końcu Łodzi 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Miło było Kolega od Fazera, nie chciałem Ci maszynki wywrócić ), niestety zapomniałem, że PCX stoi na studzience . Na szczęście nic się nie stało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ech to domino byłoby piekne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Szczerze, jak leciała to już widziałem jak Fazer leci na to Suzuki i jak to leci dalej i Wasze miny skierowane w moją stronę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 sufi też obejrzałaś? Ten w łazience czy w sypialni ? ja kupiłem go 2 lata temu w Lidlu za 60 PLN - najlepiej wydane pieniądze Patrząc co zrobił z Twoim akumulatorem to raczej odradzam Szczerze, jak leciała to już widziałem jak Fazer leci na to Suzuki i jak to leci dalej i Wasze miny skierowane w moją stronę xD Nie ma to jak zabłysnąć na spocie ;-) 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 aku było martwe już dawno, przeciągałem zakup nowego do teraz gdy pojemność spadła do poziomu, że nie da się już naładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Nie lubię Was już, pojechałem pod central o 19 i nikogo nie było Edytowane 18 Października 2013 przez Turboldz (wyświetl historię edycji) www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) O 19 to byly robione zakupy w Lidlu tz chipsy i prostowniki do aku a potem kawka u Kosmatego Edytowane 18 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 również wielkie dzięki dla całej ekipy która mnie odwiedziła, obiecuje ze następnym razem lepiej się przygotuje (stolki, kanapa itp), dzikęki Kasia za naczynia ale nie rób tak więcej a co do łóżka to mogłaś sprawdzić czy wygodne jeszcze raz dzięki wielkie, następnym razem może jakieś % sie zrobi 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Hej ludziki Zgodnie z moimi danymi pogodowymi to w czwartek ma byś pogoda do bani Więc moja propozycja ……. Może w związku z warunkami atmosferycznymi zmienimy datę kolejnego spotu na środę ? Co wy na to ? :riding: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie będziemy nic przekładać bo czwartek to rytuał i tak zostanie ,a pogoda jest zawsze dobra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie będziemy nic przekładać bo czwartek to rytuał i tak zostanie ,a pogoda jest zawsze dobra upsss jaki ja świeżak jestem i taki nie roztropny OK więc bez zmian oczywiście Ale kto ma ochotę na spocik w środę bez deszczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A ja w ostatni czwartek już pędziłem na central twierdząc "nieee, przecież rezerwy wystarczy" nie wystarczyła i na tym się moja droga skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A ja w ostatni czwartek już pędziłem na central twierdząc "nieee, przecież rezerwy wystarczy" nie wystarczyła i na tym się moja droga skończyła Jak dzwoniłeś do nas po pomoc to i tak się wszyscy już rozjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jutro tymczasowo proponuję spotkanie skrzyżowanie wcześniej, czyli przy budynku firmy INFOSYS - MAPKA Godzina: 17.30 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja będę na 17:45 Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 proponuję spotkanie skrzyżowanie wcześniej, czyli przy budynku firmy INFOSYS good, przy centralu już zajęte przez budowlańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jest szansa że polatamy 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Od rana polatałem, teraz po pracy na zlot i będzie zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jest szansa że polatamy Widze ze kolega zna sie na pogodzie te wykresy nono .Podobno szukaja pogodynki w TVN Meteo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Widze ze kolega zna sie na pogodzie te wykresy nono .Podobno szukaja pogodynki w TVN Meteo to meteo pl najważniejsze żeby nie było tych zielonych kresek Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja pracuje do 17:30 jakbyście poczekali tak do 18 to było by super:D. Trzeba korzystać jeszcze z pogody. Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi