Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kosmaty dzieki za gościnę było bardzo miło do nexta :-)

Opublikowano

LIDLa za te 3 sprzedane prostowniki

ja kupiłem go 2 lata temu w Lidlu za 60 PLN - najlepiej wydane pieniądze :smile:

Opublikowano

Kosmaty teraz będzie przez tydzień się chipsami żywił  :hihi:

Opublikowano

Biedny Scyzer tylko po piwko pojechał do sklepu, a wylądował na drugim końcu Łodzi  :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Miło było :smile: Kolega od Fazera, nie chciałem Ci maszynki wywrócić ;)), niestety zapomniałem, że PCX stoi na studzience :sad2:. Na szczęście nic się nie stało :smile:)

Opublikowano

Ech to domino byłoby piekne  :decayed:

Opublikowano

Szczerze, jak leciała to już widziałem jak Fazer leci na to Suzuki i jak to leci dalej i Wasze miny skierowane w moją stronę :sad2: xD

Opublikowano

sufi też obejrzałaś? :biggrin:

Ten w łazience czy w sypialni ?

ja kupiłem go 2 lata temu w Lidlu za 60 PLN - najlepiej wydane pieniądze :smile:

Patrząc co zrobił z Twoim akumulatorem to raczej odradzam

Szczerze, jak leciała to już widziałem jak Fazer leci na to Suzuki i jak to leci dalej i Wasze miny skierowane w moją stronę :sad2: xD

Nie ma to jak zabłysnąć na spocie ;-)

Opublikowano

aku było martwe już dawno, przeciągałem zakup nowego do teraz gdy pojemność spadła do poziomu, że nie da się już naładować.

Opublikowano (edytowane)

Nie lubię Was już, pojechałem pod central o 19 i nikogo nie było -_-

Edytowane przez Turboldz (wyświetl historię edycji)

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano (edytowane)

O 19 to byly robione zakupy w Lidlu tz chipsy i prostowniki do aku a potem kawka u Kosmatego

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

również wielkie dzięki dla całej ekipy która mnie odwiedziła, obiecuje ze następnym razem lepiej się przygotuje (stolki, kanapa itp), dzikęki Kasia za naczynia ale nie rób tak więcej :P a co do łóżka  to mogłaś sprawdzić czy wygodne  :decayed: jeszcze raz dzięki wielkie, następnym razem może jakieś % sie zrobi :smile:

Opublikowano

Hej ludziki

Zgodnie z moimi danymi pogodowymi to w czwartek ma byś pogoda do bani :wacko:

Więc moja propozycja ……. Może w związku z warunkami atmosferycznymi zmienimy datę kolejnego spotu na środę ?

Co wy na to ? :riding:  :riding: :riding:  

Opublikowano

Nie będziemy nic przekładać bo czwartek to rytuał i tak zostanie :biggrin:  ,a pogoda jest zawsze dobra :riding:

Opublikowano

Nie będziemy nic przekładać bo czwartek to rytuał i tak zostanie :biggrin:  ,a pogoda jest zawsze dobra :riding:

upsss  :blink: jaki ja świeżak jestem i taki nie roztropny  :P

OK więc bez zmian oczywiście  :decayed:

Ale kto ma ochotę na spocik w środę bez deszczu ?  :laugh2:  :riding:

Opublikowano

A ja w ostatni czwartek już pędziłem na central twierdząc "nieee, przecież rezerwy wystarczy" nie wystarczyła i na tym się moja droga skończyła :P

Opublikowano

A ja w ostatni czwartek już pędziłem na central twierdząc "nieee, przecież rezerwy wystarczy" nie wystarczyła i na tym się moja droga skończyła :P

Jak dzwoniłeś do nas po pomoc to i tak się wszyscy już rozjechali :biggrin:

Opublikowano

Jutro tymczasowo proponuję spotkanie skrzyżowanie wcześniej, czyli przy budynku firmy INFOSYS - MAPKA

Godzina: 17.30

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ja będę na 17:45

Honda

Opublikowano

proponuję spotkanie skrzyżowanie wcześniej, czyli przy budynku firmy INFOSYS

good, przy centralu już zajęte przez budowlańców

Opublikowano

Jest szansa że polatamy

Widze ze kolega zna sie na pogodzie te wykresy nono .Podobno szukaja pogodynki w TVN Meteo :biggrin:

Opublikowano

Widze ze kolega zna sie na pogodzie te wykresy nono .Podobno szukaja pogodynki w TVN Meteo :biggrin:

to meteo pl :smile: 

najważniejsze żeby nie było tych zielonych kresek :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Ja pracuje do 17:30 jakbyście poczekali tak do 18 to było by super:D. Trzeba korzystać jeszcze z pogody.

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...