JaRoD Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 planuję być 17:30 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Qrde wszyscy tak wcześnie będą a ja bym może też na chwile podjechał ale po 18 będzie wtedy ktoś :> www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ja już jestem od 9:30 i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To masz niezły kożuszek na sobie jak tyle godzin dajesz rade czekac Na Gornej zaczęło kropic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To masz niezły kożuszek na sobie jak tyle godzin dajesz rade czekac bo ja na robocie nie wymiękam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 BTW zbiórka tam gdzie zawsze czy nie da się tam wjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 miejsce póki co bez zmian, da sie wjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 a o ktorej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 godz sie nie zmieniła, cofnij sobie pare postów wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Deszcz pada :/ Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tylko kropli pare spadło. Ja już wychodzę, tylko najpierw muszę do sklepu podjechać. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 a do której godziny planujecie " latac " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no i dla mnie zlot zakończył się pod Centralem, tj nie leciałem już do Kosmatego Historia z poranka powtórzyła się i aku znowu padł, ale Kosmaty i Olo popchnęli i V-Strom odpalił Jutro muszę kupić nowy aku bo obecny Exide już wogóle się nie ładuje. Panowie, jeszcze raz wielkie dzięki za popchnięci mnie... ale nie przyzwyczajcie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dzięki za gościnę z tym zimnem nie przesadzajcie pogoda w sam raz na latanie po mieście boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tomek dzięki gościnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no niestety to już nie ta pogoda dla mnie żeby wieczorami 100 km latać Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Marta nie ma złej pogody jest tylko źle ubrany motocyklista/tka Edytowane 17 Października 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Miałem tylko napompować koło na stacji, ale skoro tyle osób chciało mi potowarzyszyć to skończyło się na herbatce, za co bardzo dziękujemy Tomkowi 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kosmaty - kawa była pyszna !!! chyba nawet lepszą robisz niż ja !! aaa no i za***iste łóżko masz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 sufi też obejrzałaś? 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) dziękować Kosmaty za gościnę Suchy za polanie pepsi ps.piec dobrze grzeje ps2. łóżko rzeczywiście fajne Edytowane 17 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 2 "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Txs Tomasz..BTW następnym razem założę wszystkie kufry co by problemów z racjami żywieniowymi nie było Edytowane 17 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Przez to nasze wietrzenie będziesz musiał na noc parę drew dorzucić Jeszcze raz dzięki za gościnę boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Marta ,wszystko obejrzeliśmy - WSZYSCY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Aa no i idź po prowizję do LIDLa za te 3 sprzedane prostowniki w ciągu 5min 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi