Piotr Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Czekalismy od 16 do 16:30 ja byłem na straży sam od 17.40 do 18:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 no ja byłem od 16:50 do 17 :10 i się zawinąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 byłem od 16:50 do 17 :10 tak było, widziałem Cię z okna jak jeszcze byłem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Normalnie jak w systemie zmianowym..... 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Martuś błąd spałaś w moim łóżku dlatego ze mną gdybyś chciała w Chylona łóżku musisz wybrać się do jego ciężarówki bu ha ha Fakt że Chylon w weekendy w nim śpi nie czyni go przecież właścicielem ewentualnie najemcą ! ha ha hi hi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Sebastian miałeś podane tel - między innymi mój ( i na pewno masz do kogoś ) wystarczyło zadzwonić i na pewno ktoś by pilotował Ciebie lub po Ciebie wyjechał You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ogłoszenie parafialne !!!! Kto zgubił u mnie w czwartek wkładkę deflektora z kasku? Leżała koło wejścia do piwnicy więc pewnie z któregoś kasku leżącego na murku Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Sebastian miałeś podane tel - między innymi mój ( i na pewno masz do kogoś ) wystarczyło zadzwonić i na pewno ktoś by pilotował Ciebie lub po Ciebie wyjechał Nie było mnie jeszcze na forum hahaha pisałem już o tym więc nie miałem możliwości zerknąć w numery ale luzik już jestem na forum i mam je nawet jak jestem w wannie hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kto jutro będzie od 17 do 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Hejooooo ludziki jutro ma teoretycznie nie padać jakiś spotas planowany czy jak ? jak to widzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No właśnie też się zastanawiam kto wpadnie, bo ja mam chęć, ale jak tak pizga, to im wcześniej tym lepiej teoretycznie, ale brak celu... Opony nie trzymają jak trzeba przy tych temperaturach, więc proponowałbym w pobliżu śmignąć na herbę. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 hahaha jakie wyczucie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jak lać nie będzie to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ehhh ja codziennie tam jestem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Powinienem złożyć cebre to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wiec jak cos to na ktora godzinkę jutro spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 O 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kto może niech przyjeżdża od 17, to do 17.30 może ruszymy? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 lipa ze tak wczesnie bo koncze o 18tej przez najblizsze 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Postaram się przybyć na jakieś małe latanie, za daleko nie mogę to nawet jest mi na rękę chyba że skończę na porodówce boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jeśli praca pozwoli też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 a Junakiem 50cm3 można się pojawić ? "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Można :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 to jak będzie możliwość, to się chętnie pojawię "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi