JaRoD Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Rezydencja Carringtonów 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Hahaha, nie pamiętałem, żeby mieli tam taki wielki stół To pozdro dla Lady Carrington, że Was ugościła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To był najlepszy spot czwartkowy ever - podziękowania dla Kwaśnej oraz ekipy ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 nie przyjechała Mała na spot to przyjechał spot do Małej i jak zazwyczaj to bywa, babskie spotkanie wcale nie było do końca babskie, no ale skoro wpadliście to niech już będzie: fajnie, że wpadliście nieee no, żeby nie było to było faktycznie miło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 czy ktoś był jeszcze pod centralem po ekipie która zmyłą się na herbatkę ? czyli pewnie ok 18:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Potwierdzam było super śmiechu co nie miara kuźwa ile dłużej będziemy żyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Babski spot po raz kolejny się PRAWIE udał dzięki za miły wieczór. Rolek a może ten śliczny piesek coś wie? 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To się dzisiaj kilometrów na trzaskało po herbatce przelot po mieście dell i powrót ,ku***a jak mnie zmroziło jak wpadłem do domku to na osi 2'C ciepła kąpiel do łóżeczka i grzane piwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja przed chwilą wróciłem u mnie -4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Aż strach rano do pracy jechać Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 przejeżdżałem przed chwilą pod centralem (Junakiem jeszcze niestety). u mnie pokazuje +2. w kurce spodniach ciepło, gorzej z łapami. "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Oj to jak już tak niskie temperaturki to rano trzeba będzie skrobać szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Podziękować Kwaśnej za ciepłą herbatkę Jakieś takie wytarte mam to prawko po tych Waszych obdukcjach 1 "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kwaśna :* :* :* primo, wątek ciastka z dziurką tylko potwierdził moją tezę iż wszystko co ma dziurkę z konieczności musi być w dechę secundo, babskie spotkania jak dla mnie mogą tak wyglądać zawsze <yyy...no prawie > tertio, Kwaśna... matulka wypatrzyła se jakiego młodego chłopa? coś wpadło jej w oko? Było meeega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Oj to jak już tak niskie temperaturki to rano trzeba będzie skrobać szybki Oczywiscie masz na mysli szybke w Suzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 na kasku w trakcie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak, oczywiście że w kasku u mojej żonki troszku zmarzła jak woizłem jĄ do pracy niby słonko ale 4'C smyrało po galotkach i rĄczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Było ok podziękowania dla Kwaśnej za herbatke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) elooo Panie i Panowie jako, że obiecałam na ostatnim spocie czwartkowym, że next jest u mnie co by Karingtonów zbytnio nie obciążać to podaję szczegóły LR czyli Lipce Reymontowskie, sporo osób już u mnie było dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji mapka poniżej https://maps.google.pl/maps?saddr=Pi%C5%82sudskiego&daddr=51.7959734,19.546058+to:51.8003826,19.7734733+to:Le%C5%9Bna&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.895033,19.894867&sspn=0.068962,0.154324&geocode=FdLJFQMdMPsoAQ%3BFQVYFgMdyj8qASkZmCGzgcsbRzH3YVqPUZ9xYQ%3BFT5pFgMdIbgtASltsy3lYtEbRzHik7R2cXLHbg%3BFbUCGAMdYEkwAQ&mra=dme&mrsp=3&sz=13&via=1,2&t=m&z=13 co do godziny to jak Wam pasuje, od godziny 17.00 brama otwarta Dla osób, które z różnych powodów wybierają komunikację publiczną opcja jest taka: 17:48 - stacja Łódź Widzew http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s37&seqnr=1&ident=ki.0520837.1381254554&OK#focus powrót 21:44 - Łódź Widzew 22:44 http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s37&seqnr=2&ident=o6.0933437.1381255082&OK#focus stacja jest bezpośrednio pod moim domem W ramach imprezy organizator zapewnia ognisko, rozpalony grill, kawę,herbatę i coś ciepłego na rozgrzewkę, resztę goście przywożą ze sobą lub kupują na miejscu ( jeden sklep obok czynny do 19.00 ,carrefour 0,5 km). motocykle można wstawiać na podwórko albo zostawić przed bramą na utwardzonym, oświetlonym parkingu - są bezpieczne meteo optymistycznie podaje bez opadów i 15 stopni więc serdecznie zapraszam Edytowane 8 Października 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 2 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Ja na 100% jestem Takiej imprezy nie można przegapić. Edytowane 8 Października 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) To gdzie się motórzyści ustawiamy i o której Edytowane 8 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) A dla tych którzy lubią za***rdalać zgodnie z sugestią Admina https://maps.google.pl/maps?saddr=Pi%C5%82sudskiego&daddr=51.9706208,19.895578+to:Lipce+Reymontowskie&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.874371,19.894867&sspn=0.257747,0.617294&geocode=FdLJFQMdMPsoAQ%3BFTwCGQMdGpUvASkbauq6QtwbRzHjKZTmnva7xA%3BFY_kFwMdeUkwASnp8JAHqNkbRzGW9MgdlZqJnQ&mra=dpe&mrsp=1&sz=11&via=1&t=m&z=11 Edytowane 8 Października 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czyli 16 pod centralem wyjazd? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 O 16 to ja kończę katorżniczą pracę psychiczną, więc najwcześniej wyjeżdżam o 17, a najlepiej o 17.30 pod Centralem chętni na autostradę Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Coraz bardziej mi się podoba ten temat "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi