sovteq Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Wygląda na to, że pogoda dopisze. Wszelkie prognozy na to wskazują Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja pale Hankę i zaraz będę ha ha,twardym trza być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zaraz wychodze z biura, więc też będę. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 poczekacie tak do 18.40 z wyjazdem gdziekolwiek? bo ja koncze o 18tej a jeszcze po moto musze podjechac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 około 19:15 ruszamy zazwyczaj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja poczekam do 18 i uciekam, póki co jestem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Już się ubieram, zaraz jadę https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Radooooo, wreszcie zobaczę nową maszynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja za 20 min bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Miqul- możesz w każdej chwili, wystarczy dać znać i pojedziemy się przejechać https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Szacun Rado, najfajniejsza maszyna jaką widziałem! 1 Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Rado tez chce zobaczyc to twoje cudo na zywo Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Awww jak miło . Zawsze do usług. 1 https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Rado super wygląda i pięknie brzmi co do spotu to mało moto było chyba boją się chodu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Chłodu się nie boją, tylko deszczu mam nadzieję że chociaż na weekend się wypogodzi boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) I co, i co, i co ...i się spóźniłem, ale i tak polatane w fajnym towarzystwie PSt...Rado na Bełchatów jedziesz? Edytowane 26 Września 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jeśli mnie żona puści to tak https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 no fakt moto zaj... fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 będzie ktoś dzisiaj ok 17? ja już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja się szykuję i jak tylko nie będzie jak ostatnio (mocny deszcz akurat jak się ubierałem) to jestem! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ja również tak po 17 tej podjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja się szykuję i jak tylko nie będzie jak ostatnio (mocny deszcz akurat jak się ubierałem) to jestem! jakoś tydz temu nikogo z nas będących pod centralem nie zmoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Chętnie bym podjechał, ale chyba do soboty nie wsiadam na moto, bo od poniedziałku choruje Zatem jak ktoś chciałby odebrać gadżety, to proszę o PW. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Chętnie bym podjechał, ale chyba do soboty nie wsiadam na moto, bo od poniedziałku choruje Ja też choruję trochę, ale co tam katar i kaszel. Nie pier**l tylko podjeżdżaj! Podjeżdżaj i łap wytryski rozkoszy jakoś tydz temu nikogo z nas będących pod centralem nie zmoczyło. Wiem co widziałem przez okno... skutecznie mnie zniechęciło. No chyba, że to było 2 tyg temu... cholera wie. Ostatnio zapracowany jestem. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi