koperta4512 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A ja się zastanawiałem czemu instruktor z Elki tak się na nas patrzy No i się wyjaśniło dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Na nowy sezon z racji tego ze przy Centralu bedzie lipa bo remonty itp moze spotykac sie na placu przed hala sportowa przy Al.Politechniki miejsca full Co wy na to ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A może plac wolności? Albo manufaktura przed urzędem miasta? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Chodzi o to aby sie pieski nie czepiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Bedzie ciezko znalezc kolejne, dogodne dla kazdego miejsce w miejscu publicznym by robic reklame. Moze okolice manu? Posmigam po miescie i moze znajde fajne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 by robic reklame Reklamę czego, wiem wiem, dużo osób jedzie żeby się "ZAREKLAMOWAĆ" . Dla mnie jednym z lepszych miejsc był by plac przed halą sportową, jak wspomniano wyżej. Chętniej bym podjeżdżał. Kiedyś daaawno temu było GABI, dobra miejscówka bo mało w koło ludzi kręcących się pod kołami i wyjazd na drogę dobry, duuużo luźniejszy. Lepszy niż wbijanie się w centrum pod koła nadjeżdżającej fali prawie setki samochodów. Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Manu albo Gabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A w manufakturze będzie miejsce? Popieram Halę Sportową -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Mam pomysł dajcie propozycję i zrobimy nowy temat z ankietą ... Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 a niebiescy nie będą nic mieli jak się zbierzemy przy manu? "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Może na parkingu pasażu łódzkiego. Często są tam różne spoty, miejsca nie powinno zabraknąć, blisko do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 i ja bym miał minutę z domu. "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To jedźmy na della tam miejsca w bród ;-), a tak poważniej nie można by było tam gdzie skończyliśmy moto rajd? Tak tylko rzuciłem, jak coś to mnie poprawcie boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A Jaracza/Piotrkowska pod McDonald? Jest gdzie się najeść i miejsca 2x więcej jak pod Centralem. Aktualnie nie ma tego ogródka, kupa przestrzeni. Trzeba zrobić jakąś ankietę bo się nasypie zaraz propozycji i się tego nie ogarnie Jak na razie Hala Sportowa, Manu, pasaż i ten mój McDonald. Coś pominąłem to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Według mnie pod manufakturą najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 a mnie się podoba pomysł z tym makiem. "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Manu albo Gabi. I może pasaż http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Na razie dojazdu pod Central nam nie zamknęli, więc nie martwcie się na zapas... Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Patrzac na bałagan jaki tam panuje to tylko kwestia czasu. Ja jestem za Gabi, kiedyś tam sie zbierała ekipa i było bardziej niż spoko, bez żadnych ciśnień i stacja paliw żeby zatankować przed wyjazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 4 października rusza remont, ale nie oznacza to, że od razu w tym dniu wbiją tam łopaty i wykopią dziurę... swoją drogą i tak zbliża się koniec sezonu dla nas, przez zimę ustalimy nowe miejsce bo będziemy mieć dużo czasu na to ps szkoda bo gdziekolwiek teraz będziemy się spotykać w czwartki będę mieć dalej niż obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Miejsce jak na razie jest więc nie stresować ;p Pamiętajcie że Central to nasza historia i tradycja! ;d 1 Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Że tak nieśmiało zapytam, czy jest dzisiaj zbiórka pod centralem? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jak nie będzie padać to na pewno ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja już jestem i nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 pogoda się robi, postaram się zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi