JaRoD Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja dziś na wyjeździe, więc OUT -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jak nie będzie lało to jestem. Zobaczymy ile ludzi się uzbiera Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 U mnie pogoda do jazdy się nadająca, ale podobno w Łodzi leje strasznie A jeszcze zabrano mi strój przeciwdeszczowy Oby do wieczora się poprawiło Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 przestało padać, ulice suche, więc wpadać. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jeszcze dwie godziny w pracy i spróbuję się urwać Szef wyjechał niespodziewanie, ale może... Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Zwichnięty palec przy grze w siatę, nie daje rady skręcać cbr w ledwo, dziś nie zagoszczę Edytowane 19 Września 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) taaa, pogoda cie wystraszyla Edytowane 19 Września 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ja niestety na wieczór mam już plany : leżenie pod kołderką z żona i naszymi grypskami ;/ więc niestety ale dzisiaj odpadam...życzę udanych przelotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 wydaje mi się, że zapewne nikogo dzisiaj nie będzie bo co to za latanie i stanie w deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niestety, miałem właśnie zakładałem ciuchy i zaczęło lać... stanie w deszczu to chyba faktycznie trochę słabe. Dziś mnie nie będzie, pozdrawiam wytrwałych Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 U mnie też zaczyna już padać, ale i tak bym chętnie zaryzykował Jednak zakuwam nową linkę gazu dopiero teraz, więc już znów nie dojadę i jeszcze firmy nie mogę zostawić Ale deszczu się nie boję!!! Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jak napiszę, że siedzę jeszcze w pracy w P-cach i nie dam rady do 19 wyjść i jeszcze jechać do Kanzasu po Kawę to pewnie nikt nie uwierzy i też zgoni na deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Przestało już padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 zaje..scie ja strzeliłem bro a tu padać przestało ,ja to mam wyczucie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Co jest ? Czemu tylko 2 motocykle stoja pod Centralem ? ooo a teraz sa juz 3 Edytowane 19 Września 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 walczyłam cały dzień czy jechać czy nie... i pogoda podjęła decyzje, że jednak nie :/ ale to chyba przed ostatnio spotkanie pod Centarlą... Jeszcze jeden czwartek (26.09) i chyba nam zamkną dojazd prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mięczaki. Byliśmy we czworo, ale z braku frekwencji, rozjechaliśmy się do domów. Pozdro dla wszystkich. Oby w sobotę pogoda dopisała. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Co jest ? Czemu tylko 2 motocykle stoja pod Centralem ? ooo a teraz sa juz 3 A ty gdzie staleś że nas widziałeś i nie przyszedłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W oknie hyhyhyyy.... ) 1 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dajcież spokój... To dla mnie koniec sezonu letniego... Padł mechanizm zmiany biegów - 4 wchodzi już tylko bez sprzęgła, a 5 to niemal wygrana w lotka Cóż, takie jest życie Najwyraźniej sezon zimowy rozpocznę na wyremontowanej skrzyni Udanego końca sezonu letniego panie i panowie! Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Przejeżdżałem obok Centralu ok.19.25, ale pusto było chyba, bo nic nie widziałem z okna samochodu Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Około 19.10 każdy pojechał w swoją stronę bo nie było sensu w czwórkę stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 prawie jak pochód dziewic " jedna się rozchorowała a druga powiedziała że sama nie będzie szła" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja żałuję, że nie mogłem podjechać, bo było bardzo kameralnie z tego co czytam Ale faktycznie wszystkie te wytłumaczenia (łącznie z moim) z punktu widzenia zewnętrznego obserwatora brzmią jak te przysłowiowe: "palec i główka..." Jednak to tylko zbieg okoliczności Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A ty gdzie staleś że nas widziałeś i nie przyszedłeś? Przejezdzalem obok was czerwonym Suzuki z L na dachu, zimno i mokro bylo to sie nie zatrzymywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi