Dinozaur Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 To co, jutro też jakaś trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 zamówiłem ładną pogodę więc.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 nie ma co gdybać o pogodzie, zobaczymy jutro, ja tam jestem optymistką i wierzę że nie będzie padało bo aż nie wytrzymuje bez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ja też nie pamiętam kiedy tyle dni pod rząd (już chyba 3) jeździłem puchą do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ja tam nie wiem, najwyżej z parasolką w łapie będę śmigał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 meteo.pl deszczu nie przewiduje Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Mały deszczyk to nie problem gdy ma się coś takiego Udało mi się dziś wstać o 4:00, więc zaraz biegnę do garażu Może, może I'll be there Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Ja dzisiaj optymista.... Do roboty na moto Edytowane 12 Września 2013 przez achmed666 (wyświetl historię edycji) 1 Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 źle nie jest ... pod central zawitam Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Miało mnie nie być, a jednak jestem i pod Centralem dziś się zjawię P.S. Nie planuję trasy na dziś, ponieważ pogoda mieszana, a ja sam nie wiem jak wyjdzie z dostępnym czasem, więc możemy zrobić rundkę wokół komina Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja też będę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ja bym ta Wawkę uskutecznil co kiedyś była propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 P.S. Nie planuję trasy na dziś, ponieważ pogoda mieszana, a ja sam nie wiem jak wyjdzie z dostępnym czasem, więc możemy zrobić rundkę wokół komina O i to mi się podoba, obym tylko zdążył Bo do stolicy to się MZtką nie rzucę Ew. pojadę na Della, bo też kiedyś chciałbym tam się wybrać Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Uwaga, dzisiaj podjeżdżam Yamahą V-Max 1200 mojego taty Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Uwaga, dzisiaj podjeżdżam Yamahą V-Max 1200 mojego taty Uff, już się bałem ze jakimś 50cc 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ehh, odpadam dziś Za późno wyszedłem z pracy, a jeszcze trzeba trochę sprzęt poskładać.. Chyba, że znów grupa pojawi się w okolicach Strykowa to dołączę Ale skąd będę wiedział? Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 dzięki ekipo za kolację w Strzelnej, przynajmniej raz miałam blisko do domu 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Było spoko, tylko trochę zimno. Ale dzięki fazer-owi już wiem jak się rozgrzać Oby pogoda dopisała za tydzień coby można było zrobić powtórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 zimno okropnie szczególnie poza miastem już Kosmaty! otwieraj szkołę jazdy na baku! normalnie wciągnęłam się w to niesamowicie dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Uwaga, dzisiaj podjeżdżam Yamahą V-Max 1200 mojego taty cholera... nie zauwazyłam! bym może jaki zarcik okolicznościowy zmontowała...eeehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Nie dotarłem pod central, ale od 21 szukałem Was po mieście i nikogo dorwać nie mogłem Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Troszkę wiało po rajtach, ale trzeba było dać radę Miło było, dzięki i do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Fazerro ja latałem wczoraj bestią przegubową i kilku widziałem jak latali przeważnie po Piłsudkiego i na olechowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie było tak zimno nie przesadzajcie PS. Korytko trochę słabe (małe porcje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja jak co tydzień Motocykl już w pełni sił, ja również Zimowa podpinka jest Strój przeciwdeszczowy jest! Do pracy jadę na motocyklu, więc tym razem muszę zdążyć Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi