Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co, jutro też jakaś trasa? 

Opublikowano

zamówiłem ładną pogodę więc..........

:P
Opublikowano

nie ma co gdybać o pogodzie, zobaczymy jutro, ja tam jestem optymistką i wierzę że nie będzie padało bo aż nie wytrzymuje bez  :riding:

Opublikowano

Ja też nie pamiętam kiedy tyle dni pod rząd (już chyba 3) jeździłem puchą do pracy :sad2:

Opublikowano

Ja tam nie wiem, najwyżej z parasolką w łapie będę śmigał ;) 

Opublikowano

meteo.pl deszczu nie przewiduje :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Mały deszczyk to nie problem gdy ma się coś takiego :biggrin:

OPDKM004.jpg

Udało mi się dziś wstać o 4:00, więc zaraz biegnę do garażu :biggrin: Może, może I'll be there :biggrin:

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj optymista.... Do roboty na moto

Edytowane przez achmed666 (wyświetl historię edycji)

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Opublikowano

źle nie jest ... pod central zawitam :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Miało mnie nie być, a jednak jestem i pod Centralem dziś się zjawię  :riding:

P.S. Nie planuję trasy na dziś, ponieważ pogoda mieszana, a ja sam nie wiem jak wyjdzie z dostępnym czasem, więc możemy zrobić rundkę wokół komina  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ja też będę :>

Opublikowano

ja bym ta Wawkę uskutecznil co kiedyś była propozycja

Opublikowano

P.S. Nie planuję trasy na dziś, ponieważ pogoda mieszana, a ja sam nie wiem jak wyjdzie z dostępnym czasem, więc możemy zrobić rundkę wokół komina  :hihi:

O i to mi się podoba, obym tylko zdążył :biggrin: Bo do stolicy to się MZtką nie rzucę ;) Ew. pojadę na Della, bo też kiedyś chciałbym tam się wybrać :smile:

Opublikowano

Uwaga, dzisiaj podjeżdżam Yamahą V-Max 1200 mojego taty  :hihi:  

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ehh, odpadam dziś ;) Za późno wyszedłem z pracy, a jeszcze trzeba trochę sprzęt poskładać.. Chyba, że znów grupa pojawi się w okolicach Strykowa to dołączę :biggrin: Ale skąd będę wiedział? :biggrin:

Opublikowano

dzięki ekipo za kolację w Strzelnej, przynajmniej raz miałam blisko do domu :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Było spoko, tylko trochę zimno. Ale dzięki fazer-owi już wiem jak się rozgrzać :decayed:  Oby pogoda dopisała za tydzień coby można było zrobić powtórkę :biggrin:

Opublikowano

zimno okropnie szczególnie poza miastem już  :unsure:  Kosmaty! otwieraj szkołę jazdy na baku! normalnie wciągnęłam się w to niesamowicie  :laugh2: dzięki za wskazówki  :P

Opublikowano

Uwaga, dzisiaj podjeżdżam Yamahą V-Max 1200 mojego taty  :hihi:  

cholera... nie zauwazyłam! :biggrin: bym może jaki zarcik okolicznościowy zmontowała...eeehhh

Opublikowano

Nie dotarłem pod central, ale od 21 szukałem Was po mieście i nikogo dorwać nie mogłem :sad2:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Troszkę wiało po rajtach, ale trzeba było dać radę :smile: Miło było, dzięki i do następnego.

Opublikowano

Fazerro ja latałem wczoraj bestią przegubową i kilku widziałem jak latali przeważnie po Piłsudkiego i na olechowie

Opublikowano

Nie było tak zimno nie przesadzajcie  :smile:

PS. Korytko trochę słabe (małe porcje)

Opublikowano

Ja jak co tydzień :biggrin: Motocykl już w pełni sił, ja również :smile: Zimowa podpinka jest :biggrin: Strój przeciwdeszczowy jest! :biggrin: Do pracy jadę na motocyklu, więc tym razem muszę zdążyć :biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...