Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 hahahaha dojechałam do Was w Strykowie i w Głownie po postoju nad zalewem pojechałam do domu Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pewna czesc ekipy została na parkingu w Strykowie i mieli nas w Głownie "dojść", Zapewne Arek był wśród nich -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Leciałeś w końcu do strykowa i głowna ? Bo właśnie ktoś tam odbił ze względu na ładowanie. Tak, dokładnie Doleciałem do Głowna, ale dalej już nie ryzykowałem, bo kontrolka ładowania coraz mocniej dawała mi po oczach Edytowane 5 Września 2013 przez s2nter (wyświetl historię edycji) Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzieki za mile latanie. Mlody troche zmarzl, ale juz zamowilem dla niego kurtke, wiec zatydzien bedzie lepiej. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tak czy inaczej jesteś konkretnym podróżnikiem i obieżyświatem z takim wynalazkiem Odpala w ostatnim momencie i szaleje ze światełkami. Nigdy się z tym moto nie będziesz nudził Dzisiaj było konkretnie, z takim przewodnikiem to można nawet Giewont zdobywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jaquzie:Wyskoczyłem z tymi kwiatkami do Suchego jak jakiś szczerbaty do kamieni rozumiesz, ja mu z kwiatkami a on do mnie a co ja mam se z tym zrobić? Potem pomyślałem, że mogłem mu jakieś dobre piwko ew. dwa walnąć zamiast tych kwiatków. A miało być śmiesznie mówili.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj było konkretnie, z takim przewodnikiem to można nawet Giewont zdobywać Suchy chwalą Cię jaquzie: Wyskoczyłem z tymi kwiatkami do Suchego jak jakiś szczerbaty do kamieni rozumiesz, ja mu z kwiatkami a on do mnie a co ja mam se z tym zrobić? Potem pomyślałem, że mogłem mu jakieś dobre piwko ew. dwa walnąć zamiast tych kwiatków. A miało być śmiesznie mówili.. Spoko, ogarnął temat i podarował najładniejszej niewiaście na moto. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jaquzie: Wyskoczyłem z tymi kwiatkami do Suchego jak jakiś szczerbaty do kamieni rozumiesz, ja mu z kwiatkami a on do mnie a co ja mam se z tym zrobić? Potem pomyślałem, że mogłem mu jakieś dobre piwko ew. dwa walnąć zamiast tych kwiatków. A miało być śmiesznie mówili.. hahahahahaha Wiesz bo Suchy był w głębokim szoku ale spokooo kwiaty przygarnęła taka mała, fajna Zosia i wszyscy happy 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jaquzie: Wyskoczyłem z tymi kwiatkami do Suchego jak jakiś szczerbaty do kamieni rozumiesz, ja mu z kwiatkami a on do mnie a co ja mam se z tym zrobić? Chciałeś się oświadczyć, czy co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A ja tam mógł bym dziś podjechać bez kwiatków i też bym zrobił furorę 2 www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzieki wszystkim za mile latanie. Tylko garstka dotarla na dela. Ja niestety juz w drodze do domku do nastepnego 1 Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie ma ch*ja we wsi, dzisiejsza traska to jedna z lepszych w tym sezonie Plus tego chłodu wieczornego jest taki, że nie ma komarów Edit: Co do kwiatów, to dzięki, ale śmiesznie było jak Cię z nimi zobaczyłem, a nie jak dostałem Najmniejsza uczestniczka zlotu je przygarnęła. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Traska ciekawa jak najbardziej tylko trochę zimo było w niektórych miejscach......ale tak to jest jak sie w letnich rękawicach jeżdzi... http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Bylo elegancko,pogoda miodzio a trasa super. Pelen szacun dla syna Marcina za wytrwalosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Nawet na Della chcial jeszcze jechac:D Dzieki bylo super, Monika juz mnie molestuje zebym nauczyl ja jezdzic:-) do soboty:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wiesz Krzysiek według TRADYCJI to na drugim zlocie musisz dać wszystkim po piwie :D WSZYSTKIM zazwyczaj jest to Kasztelan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A ja tam mógł bym dziś podjechać bez kwiatków i też bym zrobił furorę kurcze, te plastiki bez plastików to jakoś tak KLIMATYCZNIE wyglądają Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 kurcze, te plastiki bez plastików to jakoś tak KLIMATYCZNIE wyglądają No nie .. Fajny naked ;-) A no i przywieszka do kluczyków zarąbista. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No nie .. Fajny naked ;-) A no i przywieszka do kluczyków zarąbista. Jeżeli odnosiła sie do plastików to możesz juz latać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeszcze będzie latać zamówię tylko owiewki w kształcie skrzydeł www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 nic straconego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 kurcze, te plastiki bez plastików to jakoś tak KLIMATYCZNIE wyglądają Jak w Mad Max'ie Tak czy inaczej jesteś konkretnym podróżnikiem i obieżyświatem z takim wynalazkiem Odpala w ostatnim momencie i szaleje ze światełkami. Nigdy się z tym moto nie będziesz nudził To jest po prostu system Stop and Go, który synchronizuje się z sygnalizatorami Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dobre śmiganko. Dzięki jeszcze raz i sorki za Cole w MC nie pamiętam komu wywróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pomijając pogodę, nie wiem czy uda mi się jutro pojawić MZ w rozsypce, a czasu ciągle brak... Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Prognozy pogody nie sa zbyt optymistyczne, niestety grafik pracy trzeba zapelnic do konca dnia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi